Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Novas [Zamítnuto]

NovasNovas Člen
upraveno 22. November 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Novas

Discord ID: #8867

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199013073529/

Důvod vedoucí k udělení postihu: RDM, KOS, Nízká kvalita RP, Mixing

Datum udělení postihu: 14.10.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Zdravím, Nebudu zde chodit okolo horké kaše a půjdu rovnou k věci. Nejdříve bych se chtěl omluvit všem kterým jsem při mém hloupém/dětském chováni způsobil. S trestem který mi byl udělej souhlasím a nemám s tím žádný problém ohledně mého chování. Za toto chování bych se chtěl omluvit hlavně Staffu a Managmentu. Od doby co jsem dostal permanentní suspendaci jsem s RP takřka přestal a začal jsem se věnovat spíše lidem okolo mě ale s nastávajícím počasím a ročním období zimy mám více času trávit doma.

Abych tedy šel už k věci a k mé obhajobě: Moje chování které jsem ten den na serveru ukázal bylo z mé strany velmi hloupé a dětské. Když na serveru bylo málo lidí každý den říkal jsem si že to nemá cenu a že už nebudu RPit tak jsem udělal úplnou blbost za kterou jsem byl řádně potrestán. Po uplynulém měsíci sem si všiml že na serveru začalo hrát hodně lidí, a vrátili se lidi se kterými jsem dříve RPil a chtěl bych si s nimi zaRPit znovu. Od doby co jsem dostal ban jsem začal přemýšlet nad tím kvůli čemu jsem udělal tuto věc. Od udělení mého banu jsem se dost ponaučil a řekl bych že jsem se začal chovat i více "dospěle". Přísahám že to co jsem udělal se z mé strany už nikdy nebude opakovat

Děkuji za váš čas a za přečtení.

Novas

Komentáře

• Zdravím tě, @Novas,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Novas,

tvé jednání bylo vysoce za hranou pravidel portálu SidewayRP a neslučovalo s ideou vedení portálu. Dále, obhajovat své jednání nedostatečným počtem hráčů je při nejmenším dětinské a také vysoce irelevantní. Jsem tedy nucen tvé odvolání zamítnout.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.