Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Miky
Discord ID: #5759
Profil služby Steam:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198143262679/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování peněz
Datum udělení postihu: 13.06.2020
Datum expirace postihu: Permanetní
Obhajoba:
Dobry den Přeju všem členům Staff Teamu.
po roce a něco vás jdu s touto Žádostí
Rad bych se vyjádřil a omluvil za svůj fatální chybu a nespravedlivé Chovaní k Ostatním hráčům a staff teamu SidewayRP.
Můj hloupí důvod proč jsem se dopouštěl nespravedlivého jednaní , byl ten že jsem si chtěl pořídit , a vybudovat novou organizaci jménem FlyngDragons , jednalo by se o čínskou Triadu.
co jsem provedl je to že jsem přehazoval peníze z jedné postaví na druhy , opakovaně
Hýbalo se to okolo 100 000 cca ne li vice .
Za tady to se chci omluvit celému SidewayRP komunitě , že jsem nebyl spravedliví , a zvýhodňoval se tím že jsem si dával na druhy char peníze, dopustil jsem se tak zničeni ekonomiky serveru za který se velice omlouvám a mrzí mně to a nikdy si to neodpustím proč jsem to udělal.
Moje mlada nerozvážnost mně dala ke dnu , a už nadále nemohu hrát na serveru sidewayRP
Mrzí mně to opravdu vílce a rad bych to čímkoliv nahradil.
Váš server považují za jedné z nejlepších na CZ/SK sceně .
ale přesto jsem se dopustil chybí na který nezapomenu.
Byl bych rad a vděčni pokud by sté zvážili váš trest a dali mi šanci byt znovu na vašem serveru .
Chybí mi komunita , chybí mi úplně všechno co jsem prožil na vašem serveru.
moc vás prosím o zvážení , Přísahám na cokoliv co je mi blízké nikdy se nedopustím tak hrozne chybě.
jak jsem se dopustil 13.6.2020 00:30
Přeju všem ze SidewayRP komunity hodně štěstí a hlavně zdraví, dnešní doba je zla a budu jen rad pokud se zase uvidíme na serveru.
Děkují za přečetní , Cely Staff tym dávám obrovsky respekt ke všemu co musíte řešit a dělat a mate můj obdiv že dávat dost času k tomu aby Hráči jako jsem byl já mohli hrát a užívat RP na vašem Serveru.
I vám přeju hodně zdraví hlavně.
Moc krát děkují . Miky
Komentáře
Zdravím tě, @Amadeus,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Amadeus,
obhajoba, kterou jsi uvedl, je pouhou kopií obhajoby, kterou jsi uvedl před více než jedním rokem. Bohužel, na tomto základě nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP