Žádost o unban - č.2 OGGYL [Zamítnout]
Discord přezdívka: OGGYL#9999
Discord ID: 487682309865078785
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/OGGYL
Důvod vedoucí k udělení postihu: Trolling.
Datum udělení postihu: 27.04.2021
Datum expirace postihu: XX.XX.XXXX
Obhajoba:
Zdravím,
O unban na SW si žádám především kvůli tomu, že SW byl vždy z mého pohledu dobrý server pro RP, proto bych se rád vrátil. Vytvořil bych přínosné RP pro samotný server a chtěl bych se vrátit k tomu, co mě bavilo a to je prostě to samostatné seriozní RP na tomto serveru. Zachoval jsem se v situaci před EMS stanicí dost arogantně a hloupě, tím, že jsem vykropil Mumu, a snažil jsem se být touto situací "oblíbený" a vtipný. Když jsem si to nechal projít hlavou, došel jsem k názoru, že to bylo úplně zbytečné zkažené RP pro veškeré lidi, kteří byli zrovna byli. Tímto bych se chtěl omluvit, za mé nevhodné chování v RP akci před EMS a následovním rozruchem pro lidi, kteří tam zrovna byli. Jsem bohužel jenom člověk, který dělá také své chyby, z kterých se poučuji. Myslím, že to máme tak každý.
Budu se těšit na Vaší odpověď a budu doufat, že dostanu svou druhou šanci.😊
Komentáře
Zdravím tě, @OGGYL,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @OGGYL,
je mi líto, ovšem jsem nucen tvé odvolání zamítnout. Na tvém kontě je nespočet postihů, ze kterých sis očividně nevzal žádnou zpětnou vazbu a nepoučil se. Tvé jednání, jež bylo v rozporu s pravidly, pokračovalo a dospělo tedy až sem.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP