Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban č.2 - korky [Zamítnuto]

korkykorky Člen
upraveno 4. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: korky

Discord ID: 5911

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/korkyas/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Combat log, Opakované porušování pravidel

Datum udělení postihu: 29/04/2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím. Dne 29.4.2021 mi byla udělena permanentní suspendace za "Combat log, Opakované porušování pravidel". Mého prohřešku jsem si plně vědom a lituji toho, že jsem se zachoval naprosto dětinsky, ale z nějakého důvodu mi to přišlo v té době zábavné. Samozřejmě se omlouvám, že mým jednáním jsem novým potenciálním hráčům mohl zhnusit pohled na server. O unban si žádám, protože na sidewayi bylo jedno z nejlepších rp, které jsem kdy zažil. Pevně věřím tomu, že se server časem opět rozjede a rád bych toho byl součástí. Od mého postihu již uběhlo zhruba 7/8 měsíců. Během této doby jsem si dal kompletní stopku od rp a soustředil se na jiné věci. Postupně mi rp začalo dost chybět a časem mě začalo mrzet víc a víc to, co jsem udělal. Bohužel, každý občas dělá chyby, kterých následně lituje.

Komentáře

• Zdravím tě, @korky,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @korky,

jednání, které jsi před udělením zmiňovaného postihu předváděl, bylo hluboce pod úrovní portálu SidewayRP a zároveň v hrubém rozporu s jeho pravidly. Tvé chování nemělo se samotným žánrem portálu nic společného a tvým jediným cílem bylo poškození zážitku ostatním hráčům.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.