Žádost o unban - Horyzen [Zamítnuto]
Discord přezdívka : Horyzen
Discord ID : #6920
Profil služby steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198198577415
Důvod vedoucí k postihu banu : Metagaming, nízká kvalita RP, Discord RP
Datum udělení banu : 16.11.2021
Datum expirace banu : Permanentní
Obhajoba :
Dobrý den, před 2 měsíci tedy 16.11.2021 mi byla udělena permanentní suspendace mého herního účtu na portálu SWRP v rámci porušení pravidel výše napsaných. Chtěl bych si tedy v rámci této věci zde napsat odvolání, vzhledem k tomu, že mi nebyla udělena možnost se vyjádřit v LSS a rovnou mi byla udělena permanentní suspendace. Začnu asi tím, že ano, porušení DiscordRP a metagamingu jsem se dopustil a jsem si toho vědom, mrzí mě to. Vzhledem k tomu, že jsem se nikdy dříve nedopustil žádného porušení pravidel a ani žádného toxického chování v hlavním ooc-chatu, tak si myslím, že délka mého banu je neadekvátní vůči tomu, že na SWRP jsem vlastnil roli civilista od dubna 2020, naRPil jsem zde něco přes 1000hodin a za celou tu dobu jsem neporušil, žádné pravidlo za které bych dostal ban kromě jednoho warnu za passiveRP. Ještě jednou bych se tedy tímto chtěl omluvit za porušení pravidel výše zmíněných celému A-Teamu a lidem, kterým jsem způsobil škodu v RP.
Přeji pěkný zbytek dne, s pozdravem Horyzen.
Komentáře
Zdravím tě, @Horyzen,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Horyzen,
tvé jednání bylo v rozporu s pravidly portálu SidewayRP a to v takové míře, kdy tvá historie prohřešků nehraje nijak zvláště markantní roli. Odvolání se na čistou minulost je tedy v tomto případě irelevantní a nebude na tento fakt brán zřetel. Zároveň, udělení postihu nemusí nutně předcházet konzultace se členy Staff Teamu, či sdělení jakéhokoliv obvinění. Ve tvém případě byl k dispozici průkazný materiál, který nebylo možné vyvrátit.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí čtyř kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP