Žádost o unban/zkrácení banu č.1 - BIGhead [Zamítnuto]
Discord přezdívka: BIGhead
Discord ID: #6782
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/bighead6986/
Důvod vedoucí k udělení postihu: KOS, metagaming, combatlog
Datum udělení postihu: Duben 2021
Datum expirace postihu: permaban, discord ban
Obhajoba: Zdravím komunitu swrp a především staff team. Chtěl bych poprosit o udělení unbanu nebo o zkrácení daného banu na dobu určitou. V dubnu minulého roku jsem se rozhodl vystopovat jednoho streamera a dát mu KOS za účelem se pobavit a znepříjemnit mu rp. Streamera jsem našel podle streamu, začal jsem po něm střílet a následně po akci jsem leftnul server. Upřímně nevím co to mělo znamenat, byl to prostě nějaký zkrat a dané emoce v té situaci, které zvítězili na rozumem, jednalo se také o můj jediný ban na portálu swrp. Což mě samozřejmě neobhajuje, moje jednání bylo nepřístojné a v rozporu s pravidly portálu SW. Od tohoto okamžiku jsem si dal stopku od celého RP a po celou dobu až do teď si stále říkám proč jsem to udělal. V posledních měsících mi RP vážně chybí a chtěl bych se do něj opět vrátit.. Bohužel žádný server mi nevyhovuje tak jako mi vyhovoval SW, pravděpodobně to bude tou super komunitou, kterou server měl. Navíc teď přes zimu když mám více času na PC mám čím dál tím větší chuť zapnout RP. Upřímně toho banu lituji a chci se tedy ještě jednou omluvit za mé jednání a doufám, že mi staff team vyhoví.
Pěkný zbytek dne BIGhead
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @BIGhead,
ve tvém případě došlo k porušení hned několika pravidel portálu a bohužel, od doby udělení postihu, neuběhla dostatečná doba, ve které by mohlo dojít k uvědomění.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP