Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]

upraveno 22. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: 🖤champagnerade

Discord ID: #8235

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198981849800

Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení pravidel, shitstorm-starting.

Datum udělení postihu: 7.11.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím, chtěl bych požádat o unban na portálu SWRP. Ban jsem nejspíše dostal za "Shitstorm-starting" v ooc chatu, stalo se to že mě někdo pingnul v ooc chatu a ve zprávě bylo napsáno něco ve smyslu „Jdeme jezdit kamiony? :comfykek: “. Na tuto zprávu jsem odepsal něco ve smyslu „Jasně můžeme.“. Po dalších 10m co tam v chatu bylo začal psát Staff Team něco ve smyslu „Civilistu dolu nechcete?“. Na toto jsem odepsal že bych nechtěl dostat civilistu dolu. Po rozhodnutí Staff Teamu jsem ještě v ten den dostal permanentní ban na discordu SWRP, ve kterém nebyl uveden žádný důvod, tudíž jsem obepsal Management SWRP ale nebyl mi nadále zdělen duvod. Nedostal jsem zprávu ani od SWRP bota s duvodem. Opakované porušení pravidel, omlouvám se ano dostal jsem myslím že 5 banu dohromady, určitě budete mít přesnější číslo, za to se omlouvám, poslední měsíce na SWRP co jsem byl tak jsem se snažil neporušovat žádné z pravidel. Omlouvám se za vše co jsem udělal, za ten shitstorm-starting také, bylo to dětinské a pokud by jste mi dali další šanci tak by se to už nestalo.

Děkuji, champagnerade

Komentáře

• Zdravím tě, @champagnerade,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @champagnerade,

ve tvém případě došlo opakovaně k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. V tomto případě, bohužel, nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.