Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Set "Shadow" Martinéz

Jméno: Set

Příjmení: Martinéz

Přezdívka: Shadow

Datum narození: 12.12.1989

Místo narození: Madrid, Španělsko

Sexualita: Bisexuál

Otec: Miguel Martinéz

Matka: Penelopé Martinéz, roz. Cortéz

Bratr: Marco Martinéz

Jmenuji se Set Martinéz. Narodil jsem se 12.12. 1989 ve Španělsku, konkrétně v Madridu jako první syn. Můj mladší bratr se jmenuje Marco Martinéz, který byl od mala velkým průserářem a po čase velkým uživatelem drog. V mých šesti letech mi zemřela matka na zápal mozkových blan a museli jsme se s otcem odstěhovat do města Zaragoza za našima příbuznýma, kde jsem vystudoval Základní školu. Po smrti matky můj otec se stal alkoholikem a začal mého bratra týrat a bít. O mých patnáctinách otce odvezli do nemocnice, kde téhož roku zemřel na rakovinu jater. V Zaragoze jsem začal studovat obecné gymnázium. Na škole jsem se setkal s partičkou "sígrů", kteří mě vzali do své party a můj život se otočil o 180 stupnů. Začali jsme krást auta, vykrádat obchody a okrádat lidi. Až jednou si na nás počkali "fízlové", čekali až uděláme svou prácičku a potom nás vzali a zabásli. V base jsem se seznámil s jedním chlapem, který se jmenoval Carlos. Poté, co nás pustili mi Carlos nabídl, že bych pracoval v jeho motorkářské dílně jako mechanik. S touto nabídkou jsem souhlasil a on mne přijal. Po čase jsem dostal nabídku být členem klubu. Stal jsem se prospectem a začal dělat hned svou práci, co mi ostatní přikázali. Za nějakou dobu jsem byl "patchován" právoplatným členem pobočky The Lost MC. Ale do mého života přišla krásná a něžná žena, jmenovala se Louisa. Nakonec tuto ženu jsem si i vzal a čekal s ní dítě, ale jednoho dne se naše akce posrala. Člověk, kterého jsme měli unést na nás čekal se svojí partou. Mne a ostatní sebrali a odvezli na staveniště, všichni ostatní mí přátelé po cestě zabili jen mne si nechali. Jakmile jsme dojeli viděl jsem tam Louisu s uslzenýma očima a svázanou. Hodili mne před ní a jako trest za to, že jsme je chtěli unést, mou ženu před mými zraky vyvhrli jak prase. Utekli a nechali mne tam samotného. Rychle jsem objednal nejdřívější letenky do Los Santos, kde chci přestoupit na jejich pobočku.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.