Lucas Green
Jméno: Lucas
Příjmení: Green
Přezdívka: Ghost
Datům narození: 10.10.1986
Věk: 35let
Hobby: jízda na motorce a adrenalin
Narodil jsem se 10. října 1986 když jsem ještě docházel na základní školu, tak jsem byl velice bezproblémový. A neměl jsem rád konflikty, ale později když jsem končil základní školu. Tak jsem se začal dost bavit s lidmi, z místního motorkářského klubu, Lost MC. Těm jsem se začal svěřovat se svými problémy co se týkalo školy a rodiny. Jednoho dne když jsem se procházel chodbam základní školy jsem uviděl skupinku kluků co šikanovali mého dlouholetého kamaráda v tu chvíli jsem na ně zezadu skočil a začal se s nimi bít nějakou dobu jsem měl navrch ale po chvíli jejich počty byli značně znát a začal jsem dostávat rány a nadávky stylu „ty zmrde“ ale naštěstí se v tu chvíli přidal můj kamarád a přemohli jsme je ale bohužel v tu chvíli šel okolo učitel a měli jsme problém. Když se blížili moje 21. narozeniny tak jsem si koupil svého prvního choppera rovnou jsem jel ke svým přátelům od Lostu když jsem dojel tak mi řekli že jsem si vybral dobře po nějakém čase mi nabídli zda bych se nechtěl přidat a já souhlasil a v ten den se ze mě stal prospect. Po letech jsem stoupal po žebříčku, když jsem byl Sergeant at Arms dostal jsem za úkol jít společně s nomády a prospecty zabít zrádce. Když jsme ho konečně našli tak jsem ho u něho doma přivázali, a vyslechli. Zjistili jsme pouze to, že to udělal dobrovolně. Tak jsem ho střelil do hlavy a vypálil mu z těla tetování Lost MC. A po několika letech jsem se konečně dostal na presidenta.