Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban č.1 - markz [Zamítnuto]

markzlolmarkzlol Člen
upraveno 22. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: markz

Discord ID: #9525

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/markzlol

Důvod vedoucí k udělení postihu: Je to už delší dobu, ale myslím si že KOS.

Datum udělení postihu: xx.xx.2021 (nemohu si vybavit přesně ale bude to něco kolem září/říjen)

Datum expirace postihu: Permanentní.

Obhajoba: Tak na úvod bych rád řekl, že mi není vůbec příjemné tuto žádost psát.. říkám to sám i ostatním že pokud chcou trollit, tak ať trollí, ale ať pak nebrečí o unban.. no tentokrát jsem v tom i já sám bohužel. Co si tak pamatuji tak vím že jsem SW měl za jeden z nejlepších serverů co se týká GangRP a nikde jinde jsem hrát nechtěl.. ale přišla doba kdy všichni začali bezdůvodně všechny zabíjet, trollit, nwordovat a kazit hru ostatním a neustále těchto hráčů přibývalo co si chtělo nechat dát permu za nějaký jiný hráče.. nic méně jsem to ze začátku několikrát překousl, nic méně po tom co už to šlo opravdu s prominutím do sraček tak už mi došla trpělivost a šel jsem vykropit pár lidí kterých jsem si myslel že se to týkalo. Bohužel je očividné že mi SW začal opravdu chybět.. a tím že se teď bude refresh celého serveru tak bych se strašně rád vrátil do světa kvalitního gang rp.. vím že dávat unban člověku který vlastně server poškodil je blbost.. ale je mi 21 let a myslím si že už nějaký rozum mám a že to fakt nestojí za to, protože potom musím jako totální opice zde vypisovat žádost o unban a obhajovat se.. vůbec mě to netěší, ale doufám že jsme jenom lidi co děláme chyby a bude mi dána druhá šance. Děkuji moc za přečtení a doufám že se třeba zase uvidíme někdy v RP.

Ban mám i na discordu.. s tím že mám nový účet a starý účet měl jméno myslím něco ve smyslu: nesmrtelneyhrac

jinak steam je pořád stejný.

Díky - Markz. 🙋‍♂️

Komentáře

• Zdravím tě,

děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Zdravím tě, @markzlol,

ve tvém případě došlo opakovaně k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. V tomto případě, bohužel, nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.