Žádost o unban - BatystaXD [Zamítnuto]
Discord přezdívka: BatystaXD
Discord ID: #1617
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/BatystaXD
Důvod vedoucí k udělení postihu: Lhaní do formuláře z důvodu věku.
Datum udělení postihu: 5.7.2020
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Zdravím. Letos to budou 2 roky, co jsem na SWRP dostal ban z důvodu lhaní do formuláře z důvodu věku. Chtěl jsem se na server dostat, ale bylo mi okolo 12-13ti let v té době, tak jsem zalhal do formuláře, protože jsem byl zoufalý a chtěl jsem RPit. Poslal jsem již 4 žádosti o unban, ani jedna nebyla přijmuta a nechci už se opakovat. Vzhledem k tomu, že nyní už mi těch 15 bylo, už nemám důvod do formulářů lhát. Dost dlouho jsem toho jako s prominutím zoufalý idiot litoval a říkal jsem si, jaká to byla blbost, že jsem to dělat neměl, ale to už v mých žádostech zaznělo několikrát, ale jak už jsem říkal, vzhledem k tomu, že už jsem "starý chuj", nemám již důvod lhát a nevím, proč jsem to kdysi udělal. Hlavní důvod, proč posílám další žádost je ten, že dnes, 19.2.2022 se spouští Sideway RP 2.0 a i přes to, co se kdysi stalo a co jsem udělal bych si zde na SW rebornu chtěl zaRPit a vrátit se do nejlepších dob Sidewaye, takže prosím a doufám, že mi to bude umožněno. PS: Ve hře bych ban mít neměl, pouze na vašem DC. Předem děkuji za zkouknutí a řešení mé žádosti. S pozdravem, BatystaXD.
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @BatystaXD,
dopustil jsi se velmi závažného přestupku. Záměrné uvádění nepravdivých informací do oficiálních dokumentů portálu SidewayRP není možné tolerovat.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP