Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban (Lachtanek) [Zamítnuto]

LachtanekLachtanek Člen
upraveno 24. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: Lachtanek.

Discord ID: #2109

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/nibaniberska/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Obcházení 'banu, nepřijetí formulářů', lhaní do formuláře.

Datum udělení postihu:  Bohužel nemohu najít přesný datum, ale myslím si, že před 5 měsíci určitě.

Datum expirace postihu: Permanentní Ban

Obhajoba:

Zdravím, rád bych se k tomuto celému vyjádřil, nejprve o mém lhaní o věku ve formuláři, ano, souhlasím s tím, že jsem opravdu lhal a udělal jsem obrovskou blbost, jelikož jsem tím porušil pravidla. V tu dobu mi to bylo opravdu jedno, ale momentálně jsem si to rozmyslel a chtěl bych nadále Rpit na herním portálu SWRP.cz. Samozřejmě je tu ještě další věc, a to je obcházení 'banu, nepříjmutí formuláře'. Souhlasím s tím, že jsem udělal obrovskou chybu ale chtěl jsem prostě Rpit na tomto serveru. Ale samozřejmě za to celou dobu co jsem dostal ban, jsem se dost změnil a chtěl bych nadále zase rpit na herním porátlu SWRP.cz. Jsem si vědom co jsem udělal a myslím si, že to není normální, samozřejmě mám ban i na herním discordu. Za tuto celou žádost bych se chtěl omluvit celýmu A-Teamu herního portálu SWRP a doufám, že uspěju.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem Lachtanek.#2109

Komentáře

• Zdravím tě,

děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Zdravím tě, @Lachtanek,

obcházení jakékoliv suspendace je hrubým porušením komunitních pravidel portálu SidewayRP. Ve tvém případě dokonce mnohonásobně. Z tohoto důvodu jsem nucen zamítnout tvé odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.