Žádost o unban (Lachtanek) [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Lachtanek.
Discord ID: #2109
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/nibaniberska/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Obcházení 'banu, nepřijetí formulářů', lhaní do formuláře.
Datum udělení postihu: Bohužel nemohu najít přesný datum, ale myslím si, že před 5 měsíci určitě.
Datum expirace postihu: Permanentní Ban
Obhajoba:
Zdravím, rád bych se k tomuto celému vyjádřil, nejprve o mém lhaní o věku ve formuláři, ano, souhlasím s tím, že jsem opravdu lhal a udělal jsem obrovskou blbost, jelikož jsem tím porušil pravidla. V tu dobu mi to bylo opravdu jedno, ale momentálně jsem si to rozmyslel a chtěl bych nadále Rpit na herním portálu SWRP.cz. Samozřejmě je tu ještě další věc, a to je obcházení 'banu, nepříjmutí formuláře'. Souhlasím s tím, že jsem udělal obrovskou chybu ale chtěl jsem prostě Rpit na tomto serveru. Ale samozřejmě za to celou dobu co jsem dostal ban, jsem se dost změnil a chtěl bych nadále zase rpit na herním porátlu SWRP.cz. Jsem si vědom co jsem udělal a myslím si, že to není normální, samozřejmě mám ban i na herním discordu. Za tuto celou žádost bych se chtěl omluvit celýmu A-Teamu herního portálu SWRP a doufám, že uspěju.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem Lachtanek.#2109
Komentáře
Zdravím tě,
děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @Lachtanek,
obcházení jakékoliv suspendace je hrubým porušením komunitních pravidel portálu SidewayRP. Ve tvém případě dokonce mnohonásobně. Z tohoto důvodu jsem nucen zamítnout tvé odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP