Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban č.1 - zeroo#1662 [Zamítnuto]

zeroozeroo Člen
upraveno 24. February 2022 v Archiv

Discord přezdívka: zeroo

Discord ID: #1662

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198825150329

Důvod vedoucí k udělení postihu: KOS, Nízka kvalita RP,Streamsnipe

Datum udělení postihu: xx. 11. 2021

Datum expirace postihu: Permaban + DC perma

Obhajoba:

Zdravím,

Touto cestou bych rád požádal o unban. Už jsou to skoro 4měsíce co jsem ban dostal..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To co jsem udělal bylo špatné abych to popsal tak ve zkratce co jsem udělal byl streamsnipe nejmenované streamerky kvuli menší kyberšikaně atd... ale nechci to tu rozebírat.

Zabil jsem jí (naschvál jsem si ještě počkal dokud tam budou jen oni abych nezkazil rp dalším lidem), a dělal si z toho srandu mrzí mě to. Ovládli mě emoce a hlavně vztek vím že jsem to neměl řešit přes hru, ale bohužel nebyla jiná cesta přes donate se mi bud vysmála a v DMkách mě poslala dop*****.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ale už jsem to hodil za hlavu už chci jen hrát na projektu jako jsem dříve hrával s kamarády jako je MigYYYs,Lorenz,Racer a zbytek WSP Bloods, erpil jsem wsp 2roky neustále idkdyž bylo málo lidí snažil jsem se s klukama dělat pro PDčka RP nějaký 10-80 tagování často byla sranda a i diváky u MigYYYse to zaujalo a líbilo se jim to. Sw byl můj první velkej projekt na kterém jsem hrál. A jediné co chci unban a jít znovu erpit s mými přáteli. Chci jen znovu felit s mýma chábrama v této hře na tomto projektu.

Nikdy jsem proti projektu nic neměl ani jsem neměl jiný postih ani varování nikdy jsem nebyl v LSS a vždy jsem konal tak aby to nebylo proti pravidlům jen jsem prostě u této situace vyhořel tak mi prosím dejte mi ještě šanci.

Už nikdy se nedopustím takového činu bylo to úplně zbytečné a dalo se to řešit i jinak a opravdu mě to mrzí byla to fakt chyba osobě jsem se omluvil a poučil jsem se z toho.....

Komentáře

• Zdravím tě,

děkujeme za podání žádosti. Brzy tvé odvolání projde vyhodnocením a bude ti zde oznámen výsledek.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Dzardajs - Management SWRP

• Zdravím tě, @zeroo,

tvé jednání bylo vysoce neadekvátní a výrazně snížilo hráčský komfort ostatním hráčům. Zároveň, i přes všechny dostupné možnosti ses rozhodl pro jednu, která je v rozporu s pravidly portálu SidewayRP a svého jednání ani nelitoval.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.