Žádost o unban #4 Josh3 [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Josh3
Discord ID: #7057
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198146552973/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení herních a komunitních pravidel
Datum udělení postihu: 7.11.2020
Datum expirace postihu: Permanentní ban
Obhajoba:
Na začátek bych těch pozdravit celé vedení projektu Sideway Roleplay .
Na projektu Sideway Roleplay jsem začal hrát od datumu 21.12.2019 . Začal jsem vytvářet roleplay ve frakci jménem Bratva . Dřív jsem byl mladší a dělal spoustu chyb a dostal za to suspendace které jsem respektoval a nadále jsem již tato pravidla neporušil a od datumu 7.11.2020 jsem přestal působit na tomto projektu z důvodu hrubého urážení a ponižování spoluhráčů na tzv Tag discordu kde byla komunikace mezi Gangy .
Bohužel se stala ta věc že jsem byl opilý a naštvaný na rp jednoho z gangů a neudržel jsem svoje nervy . Po pár dnech jsem si začal uvědomovat jakou velkou chybu jsem udělal a následně jsem vyhledal osoby ke kterým jsem se hnusně zachoval a poslal jim omluvnou zprávu s vysvětlením . Stydím se za to vždy když na to pomyslím nejenom že jsem porušil pravidla projektu ale i za svoje chování že jsem mohl být tak hrubý a ošklivý , to není moje povaha. Tím to se ještě jednou omlouvám osobám Niko a Nerox , omlouvám se .
Zkoušel jsem vyčkat a poslat si žádost o unban ale neúspěšně podle vás jsem neměl na to pochopit jak závažný je to postih . Dnes je to už rok a 3 měsíce co působím na jiných projektech a uvědomil si a nabral více zkušeností jak z roleplaye tak hlavně z toho jak se chovat . Nemám zapotřebí urážet lidi v ooc chatu ale užít si pořádně roleplay . Tímto vás posílám tuto žádost o unban . Děkuji .
Zde posílám screenshot z konverzace s omluvou ( omlouvám se za hrubý výraz jinak jsem se nemohl popast )
Josh3
Komentáře
Zdravím tě, @Josh3,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Josh3,
bohužel, i po této době nejsem schopen uvěřit tvé obhajobě a jsem nucen tvé odvolání zamítnout. Vzhledem k faktu, že nedošlo k ponaučení ze všech tvých předchozích postihů, je na místě se obávat o stejné resumé v případě postihu tohoto.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP