Jason „Jay“ Luciano [RIP]
Curriculum vitae
Jméno: Jason „Jay“ Luciano (známý též jako Jay Luciano)
Narození: 12.7.1980
Místo narození : Italie , Florencie
Moje mládí
Narodil jsem ve Florencii 12.7. , Táta a Máma moc nevydělávali tak jsem si v dětství vydělával peníze tak, že
jsem vybíral každý den pár centu od spolužáků za to, že je budu chránit a pokud někdo nechtěl zaplatil tak jsme ho s kamarádem Meyerem zmlátili. Je vidět že už od mala jsem choval jako docela hajzl. A nebylo tomu daleko od pravdy. Když mi bylo 20 let pašoval jsem alkohol a pak se zaměřil výhradně na kuplířství. Za které jsem si odseděl 8 let.
Obchody s drogama
Po vyhoštění z Florencie jsem se usídlil v Neapoli. Kde jsem si navázal nové kontakty se sicilskými klany a v průběhu 5. let jsem jsem si vytvořil dobré vztahy s korsickou mafií a vytvořil tzv. Francouzskou spojku.
Opium se tehdy pašovalo z Turecka do Francie, kde se z něj vyráběl kvalitní heroin. Ten dále putoval do Spojených států. A pašování mě znovu dostalo do vězení na 5 let. Po propuštění jsem musel někde usadit a chtěl zapomenout na všechno špatné co jsem kdy udělal. tak jsem vybral město jménem Los Santos kde o mně nebyla ani zmínka a byl jsem připraven žít normální život bez všeho násilí.
**Moje znalosti**
Anglický a Italský jazyk
Střílení z pistole
**Dovednosti**
Zbrojní průkazy: A,B,C
Řidičské průkazy typu: A,B
Můj cíl?
Někde se usadit, najít si práci a žít ten normální život který jsem si vždycky přál bez všeho toho násilí a zapomenout na všechno zlé co jsem kdy udělal.