Žiadosť o UNBAN
Takže začalo to tým že sa Royalko hádal s Jokerkom o tom že Joker zabil niekoho keď o tom ani nevedel dal ako keby double-kill a ja som to pochopil v tom zmysle že Royalko stále nevie pochopiť to že on o tom ani nevedel že ho zabil tak som mu to začal stále vypisovať a jeho odpoveď bola taká že on mi môže dať omylom permu. Ja som mu odpísal že ak si to potrebuje kompenzovať banom tak kľudne na to som asi o päť sekúnd dostal Perma Ban do hry a keď som poslal screen tak aj na Discord tam som už dostal unban od Michala. Chcel by som to vyriešiť tak že sa Royalkovi ospravedlňujem ale tak nechcel som ho nijak uraziť tým že je nechápaví ani podobne, píšem to už po druhý krát z dôvodu toho že moja prvá žiadosť bola ani neviem prečo zmazaná vôbec som to nepochopil ale tak prešiel už mesiac aj pár dní a chcel by som pokračovať v rpení na tomto serveri pretože tu mám dosť kamarátov a je to asi najlepší server ktorý je teraz na CZ/SK scéne takže by som tu chcel proste pokračovať v tom čo som začal. Dúfam že bude moja žiadosť potvrdená a ja budem môcť pokračovať v hraní na tomto serveri.