Michael Moonrow - Životopis [R.I.P]
Základní informace:
Jméno : Michael Moonrow
Datum narození : 9.10.1990
Místo narození: Liberty City , USA
Pracovní zkušenosti:
od roku 2018 - EMS
Záchranář/Ambulance
Vzdělání:
1996-2005 - LCES (Liberty City Elementary School)
2005-2009 - LCHSOH ( Liberty City High School Of Healtcare)
2009-2016 - SACOH (San Andreas College Of Healtcare)
2016-2018 - LSCOM (Los Santos Circlet of Mechanic)
Znalosti:
Anglický jazyk - Pokročilý
Počítač - Pokročilý
Ruský jazyk - začátečník
Řízení - Pokročilý
O autech - pokročilý/médium
Dovednosti:
Řidičský průkazy typu: B
Zbrojní průkazy: A
Něco o mě:
Narodil jsem se ve městě Liberty city s bratrem Karlem rodičům Peterovi a Jessice. V Liberty City jsem prožil celé své dětství, kde jsem chodil do Základní školy a Střední školy. Neměl jsem to v dětství lehké , otec musel chodit pracovat do továrny 16 hodin denně a matka pracovala v Supermarketu a já byl ve škole šikanovaný, a často mě zachránil můj starší bratr Karl.Jako malý jsem se zajímal o zdraví lidí a trošku i auta. Chtěl jsem lidstvu nějak pomoci a proto jsem zahodil nápad stát se mechanikem. Proto jsem se dal na zdravotnickou školu. Když jsem dostudoval Střední školu , museli jsme se přestěhovat, protože rodiče němeli peníze , s bratrem jsme chodili na brigády, ale dostávali jsme málo peněz. Tak začal náš nový život v San Andreas. Z počátku to bylo hezké město , pak se ale ukázalo, že to je jen město vyděračů a grázlů. Když jsem byl v 4. ročníku Vysoké školy, matka se zadlužila jedné bandě chuligánů. Neměla jim čím splácet peníze, tak jednou matku unesli a chtěli za ní výkupné. Bratr měl zbrojní průkazy a svojí malou partu kamarádů. Matku chtěl jít vysvobodit, ale byla tam nečekaná přesila. Tím dnem jsem ztratil bratra i matku. Rána mě velmi zasáhla , že jsem v tom městě nemohl ani chvíli zůstat. Opustil školu a hledal nové místo nabydlení. A jestli se ptáte kde skončil otec, tak ten utekl někam do Evropy, když se matka zadlužila, byl to zbabělec. Našel jsem město jménem Los Santos, a volný byt k pronájmu. Ani chvíli jsem nepřemýšlel, a ihned volal na ten byt. Tak jsem se přestěhoval do Los Santos, kde žiji do teď. Hledal jsem v LS práci, ale nemohl jsem žádnou najít, až když jsem objevil místní Nemocnici , kde mě přijali a pracuji zde do teď. Jezdím s ambulancí a moc mám tuto práci rád.
Obnovil jsem svůj nápad stát se mechanikem, tak jsem začal chodit na ,,kroužek" mechanika. Dodnes umím něco málo o autech.To byl můj příběh.
Cíl:
Mít velkou šťastnou rodinu a dopracovat se až na místo primáře a když mi to nevýjde, stát se mechanikem. Mít nějaké ty kamarády, prostě žít si svoje pecky
Komentáře
Slza mi ukápla.
Dobré to je! 
@michalpk Dík moc