Žadost o unban Honza_X [Zamítnuto]
Ahoj , rád bych požádal o unban protože sideway je teď hodně populární server a je tam docela dost dobrejch rp hráčů tak sem si řekl že bych si zažádal o unban a chtěl bych tu hrát zase jako dříve
Za co jsem dostal ban : Givnul jsem si 100k lituju toho
Jak sem k banu přišel : Jednoho dne tuším v červenci jsem šel na server a už 2 týdni před tím jsem furt na blackmarket psal že bych koupil nějaké jdm auto a týpek mi napsal že ho má a že ho prodá tak sme se sešli otestovali auto a já ho koupil pak řekli ať jedu za nimi tak jsem jel dojeli jsme k observatoři chvilku povídali a přijeli tam borci v černých bmw a v maskách vystoupili a vytáhli zbraně unesli nás ukradli auto a peníze které sem jim dal pak mně svázali a dali pytel dojeli jsme někam k řece tam mně dali pytel a zastřelili chvilku se to řešilo z a-teamem a nic se nestalo ani money ani auto sem nemněl a tak sem si řek že si bugnu 100 000 $ a udělal sem to toho teď nejvíce lituju je mi to fakt kurňa líto udělal sem velkou chybu
Myslím že každý má v životě 2 šance jestli dostanu unban tak bych tvořil pěkné erpe od té doby sem se docela dost dobře naučil erpit co říkají ostatní ale štve mně že nemůžu hrát na sideway rp
Komentáře