Ernesto Frank Charles Johnson St.
Osobní informace:
Jméno: Ernesto Frank
Prostřední jméno:** Charles
Příjmení: Johnson St.
Titul: LLM - Master of Laws [Licence zabavena]
Datum a místo narození: 26.04.1952 v jižní části Ohia
Národnost: Americká
Výška: 175 cm
Adresa: Richards Majestic, Apartment 2 / California (Los Santos)_
Telefonní číslo: - NEPÍŠE SE Z DŮVODU MOŽNÉ PORUŠENÍ PRAVIDLA: METAGAMING
Jazyky které ovládá:
Angličtina: C2 - Rodilý mluvčí
Slovenčina: C2 - Proficient
Čeština: C1 - Advanced
Italština: A1 - Falešní začátečnik
Licence:
Řidičský průkaz typu: A
Řidičský průkaz typu: B
Řidičský průkaz typu: C
Základní zbrojní průkaz: - (registrovane zbraně: - )
Zbrojní průkaz typu: A
Zbrojní průkaz typu: B
Zbrojní průkaz typu: C
_Vzdělání:
J-1 program Slovakia / Czech
American International School of Law
HULT International Business School
Koníčky / Záliby:
Běhání (Dlouhodoube se tomu už nevěnuje)
Střelba (Závodní) - Ocenění za nejlepšího střelce v roku 1987 v @LSPD sboru
Rychlé vozidla staršího typu (66 mustang, starší BMW, Kabria)
Golf (Pokročilý - Začal ho hrát kvůli navázaní kontaktů s podsvětím)
Tenis (Začátečník, hraje převážně rekreačně)
Jízda na motorce (Nejraději nějaká KTM, ale nebrání se taký cestním žihadlům)
Turistika - Znalosti v terénu (Jako mladý uličák navštěvoval Skauta)
Sociální sítě:
https://www.instagram.com/ernestofrankcharles/ _- Instagram _
https://open.spotify.com/user/majko999tv/playlist/3GUsBZ2aYJxKlp38o9eD59?si=7aoeGWigQhqdpJh0ht0ErA - _Link na Erního playlist na Spotify _
Jeho majetek:
Ford Mustang '66 Cena: 50,000 $
_Mitsubishi EVO 9: Cena: 30,000 $ - Auto proběhlo několika úpravami od změny motoru až po brzdy, lak a černá skla.
- ZABAVENO @LSPD SBOREM
_Příběh: _
DĚTSTVÍ
Ernie se narodil v nemocnici ve státě Ohio, vyrůstal v rodině která vlastnila pár podniku s tématikou nočních klubů. Po jeho boku když vyrůstal tak vyrůstal s jeho bráchou Carlem a Phillipem
Po celou dobu základní školy až do 9 ročníku prošel s vyznamenáním bez jakéhokoliv problému s horší známkou než 2 a nebo s chováním. Když mělo dojít na výběr střední školy tak byl na rozpacích a nevěděl kam jít, ale po incidentu který se stal jeho rodičům si vybral jasně. Jeho rodiče umřeli při těžké autonehodě - čelní srážka s nákladním automobilem který po dané komunikaci vůbec neměl provozovat jízdu, daná osoba který tento nákladní automobil řídila měla v sobě 1,2 promile alkoholu v krvi a dostal jen trest odnětí svobody na 4 měsíce a případ se dál neřešil kvůli nedostatku důkazu.
Ernie se ale po tomto incidentu psychicky nezhroutil naopak ho to psychicky posilnilo. Byl předán do náhradní péče do jiné rodině která se měla víc než výtečně s penězi a žila v Californii. Zaplatili mu roční pobyt na území Slovenské a České republiky a mohl se tak vzdělávat jiným jazykem než jen angličtinou.
Po ročním pobytu na území Slovenské a České republiky se vrátil opět do Kalifornie a nastoupil na střední školu se zaměřením na Law (Právnické potřeby). Po celé 3 roky na této škole ho doprovázela jeho spolužačka Helen Clark do které byl zamilován ale ona si bohužel našla jiného klátiče.
PRÁCE:
Po vystudování střední školy dostal rodinné finance z adoptivní rodiny přesná suma činila 150 000 $
Na nový začátek do jeho života aby si splnil Americký sen.
Za většinu peněz tudíž 90 000 $ zakoupil byt 4+kk v centru Californie ze kterého se následně stal firemní byt jeho začínající se firmy která do ted veze nazev The Law Society Industries, po 5 letech tvrdé práce a dřiny se spojil s Martinem Brawnem který nese titul BBA - Master of Business Administration který mu finančně pomohl a společně odkoupili budovu s názvem Arcadius v centru města Californie ve výši 1,250,000 $ (včetně vybavení)
Po 6 letech vybudování jeho vlastní firmy se společníkem Martinem Brawnem se rozhodl dodělat vysokoškolský titul na zaměření Právník / Advokát (LLM.) který udělal úspěšně jak se říká na červeným koberci.
Za nějakou dobu si ve městě Californie vybudoval pověst jeden z nejlepších právniku a dvokátu vůbec ve městě, a taky autoritu od občanů / civilistů / mandatu.
Po pár incidentech Ernestovi byla odebrána licence [LLM] a následně byl na něj vydán zatykač, bohužel na útěku je už několik měsíců několikrát byl také zastihnout v oblasti Ballas Gangů příslušníky @LSPD sboru, taktéž ho párkrat zadrželi ale skrz jeho "HERECKE" schopnosti se mu podařilo utéct z @LSPD stanice.
https://youtube.com/watch?v=WvoLcyoZEt8&feature=youtu.be
PRÁCE - VEŠKERÉ PRÁCE KTERÉ VYKONÁVÁM VE MĚSTĚ
PRAVÁ RUKA [Underboss] - Ballas
V současné době už sem nějakou tu dobu v Gangu který nese název Ballas - který produkuje ve městě několik větších dodávek omám. látek (drogy) určitým zákazníkům kteří si za to velmi dobře zaplatí.
- Zajištuju dodávku omám. látek (Drog) odběratelům,
- Sháním informace ve městě které nám pomůžou expandovat náš podnik
- Zajištuju odstranění lidí z města při velkém důvodu (po velkém uvážení celého gangu )
MANAŽER - XERO GAS
- Jsem zástupce majitele [JMÉNO NEZVEŘEJNUJEME] v jeho nepřítomnosti a taktéž zároveň manažer nově zrekonstruované Benzínky který nese název: Xero Gas
Člověk by ani nevěřil kolik informací hlavně ZADARMO získá pokud bude mít na starosti styk se svými zákazníky a nezaměstná jen nějakou servírku
MOJE OBĚTI - CO ZNAMENAJÍ MOJE TETOVÁNÍ
Ve městě znají tajemství mích kérek (tetování) jen určita hrstka lidka - Rodina, Gang [BALLAS]
Aktuálně mám na těle více než 18 tetování
Pokud uvidíte na mém těle že jsem si přidal nějakou kérku (tetování) tak věřte že to bude mít nějaké své důvody.
Moje tetování značí určité osoby které sem poslal ke dnu aby jsem na ně měl nějakou vzpomínku - v lepším případě abych nezapomenul jaka to byla špína nebo vrah.
Na své hlavě mám rodinnou kérku kterou nosí všichni z rodiny [NEBO NEOSILI] - nápis a znak naší rodiny [JOHNSNU]
a na těle mám další kérky v znamení ryby - žraloka tyto kérky značí kolik lidí jsem už zabil a schoval v podmořském světě.
Moje praktiky neměním a dokud mě nějak nebudou FIB - PD spojovat s těmito mrtvolami tak nebudu měnit mojí metodu protože je nejefektivnější.
Aktuálně se na pláži v Mexiku - Copacabana beach možná někde vynořili pytle obvázene kolem dokola obmotaná špagáty.
SOUD - VĚZENÍ - CELOSTÁTNĚ HLEDANÝCH ČLOVĚK
Aktuálně pobývám na útěku a jsem nejhledanější člověk ve městě.
Budu se muset obhájit z následujících se důvodu
- Snaha o zabití policajta : Jméno neznáme - 4 kulky do těla
- Snaha o zranění civilistu : Záchrana příslušnika Gangu [BALLAS]
- Snaha o útěk před PD hlídkou
- Několikanásobny útěk z Veznice, a z @LSPD stanice
- Nedovolované ozbrojování na veřejnosti
- Držení nelegální zbrani
- Držení omamných látek, následna distribuce do zahraničí, dodavatelům, prodej omamných látek
- Pokus o úplatek Fízlů
- Kontakty na celé podsvětí v Los Santos