Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Leonardo C. [CV]
- Jméno : Leonardo Corleone
- Datum narození : 11.6.1997
- Místo narození : Itálie,Sicílie
Momentální poloha : Los Santos
- Historie
Leo se narodil v Palermské porodnici pár minut po půl noci.Vyrůstal v menším domečku s jeho matkou,která byla tak trochu lehká,dá se říct,že šlapala na ulicích a vůbec jsem jí nezajímal.Můj otec Franco C. se odstěhoval po pár měsících mého porodu do Ameriky,kde přežívá doteď .Leovo sen byl vidět znovu jeho otce a odstěhovat se za ním do Ameriky,což se i o několik let později stalo.Když Leovi nabylo 18ti let,tak se začal zaplétat do menších problému s místními gangy.Leo si půjčil peníze od místního bosse jednoho gangu,aby vůbec měl na jídlo.Tak to Leo přežíval do svých 21 let,poté se vydal hledat svého otce do Ameriky,podle informací od známých,měl jeho otec sídlit v městě Los Santos.Když přiletěl Leo do Los Santos,tak se snažil si najít nějaké ubydlení a práci,měl dost velké štěstí,protože po pár dnech našel oboje,našel práci u mechaniků v jedné dílně jménem Johnson's Customs a ubytování u jednoho bohatýho cápka,který očividně věděl kdo Leo je.Po pár hodinách rozhlížení se po novém ubydlení našel Leo doklady,na dokladech stálo: Franco C. Datum narození: XXX.Tak byl rád,že narazil na svého otce a měl takové štěstí,že si bude moct zařídit i normální život a né žít jak žebrák.Po pár měsících působení ve městě,mu dal jeho otec nabídku se připojit k rodině.Byla to velká pocta nastoupit do takové funkce,ale samozřejmě to mělo svojé háčky.Nebyla to leda jaká rodina,byla to rodina Corleone,která měla ve městě dost rozjetý byznys v drogách,prodeji zbraní,únosy,vraždy a tak dále.Leo je velmi hodný člověk,ale pokuď ho nasereš tak ti prostřelí hlavu,Leo si nenechá srát na hlavu od nějakých zmrdů.Pokuď potkáš Lea,tak se ho nezkoušej nasrat,nebo skončíš špatně. ??
- Historie
Licence a dovednosti
--Řidičský průkaz typu: A,B
--Zbrojní průkazy typu: A,B,C
--Licence ti prostřelit hlavu??
Jazyky
Italština,Angličtina
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Pekný životopis, nabudúce nedoporúčam dávat tam Licencie a dovednosti, príde mi to také divné je tom moj osobný názor inak životopis pekný.
ziky ziky +1
+1 Pěkný