Los Zetas (Žádost)

Los Zetas
Los Zetas je mexická zločinecká organizace Která Pochází ze Severního Mexika Která Má Obchody s lidmi Auty Los Zetas Nyní ovláda 12 Zemí a teď se snaží ovládnou Los Santos prodáva věci dovezené z kolumbie
Historie
Los Zetas Začalo Jako vojáci Mexické armády.Členi který se nyní nazívají Los Zetas Pak seběhly do mexického cartelu začali prodávat drogy a věci z Kolumbie Los Zetas pak mělo konflikt v Mexiku a začali hledat jinou zemi a město kde by mohli znova sídlit a přestěhovat se a pak našli Los Santos v Los Santos zakoupili vilu přivezli zboží z kolumbie (drogy atd) a začali ho prodávat Los Zetas je neutrální frakce s nikým zatím nespolupracuje a nemá žádné konflikty a snaží se jednat v klidu dělá nájemné únosy nebo služby které ostatní dobře zaplatí a nebudou ohrožovat Los Zetas
Vydělávání
1. Unášení a Prodej Lidí
2. Prodej Věcí z kolumbie (Doutníky atd)
3. Prodávání Drog (Opium)
Zbraně
Asi ty co dokážeme sehnat nebo budou určeni
Sídlo
OOC
Je nás 5 a šestí člověk se najde nebojte neni to nikdo není Kid/Kidský Hlas
Hodnosti
Boss:
Poradce:
Under Boss:
Voják:
Auta
Komentáře
-1 Jenom z toho důvodu že by to mohlo dopadnout jako Ballas. Nemá náhodou opium LostMC?
nedopadne jako ballas
Zdravím, článok je zaujimavý ale podla mna nedostatočný, viac rozpísat o Los Zetos fantázia je nekonečná ale bouhžial neviem či už není niak vela nelegálnich skupín na server, len sa tu pridavajú dalšie a dalšie čo pre políciu su dobŕe ale zas pre server podla mna nie lebo možte sa pridat do niake inej nelegálnej frakice aj ked chápem že každý nechce byt podradený niekym inym, to je odomna všetko.
v noci mně už nic nenapadlo ale klidně dopíšeme
Sonny ono hlavně jde o to že všechny jsou plné nebo tě tam prostě nevezmou já sem si třeba posílal žádost do yakuzi. Byla si myslím dost velká šance se tam dostat ale neoepsali ani že mě neberou ani že mě berou ta sem se na to vykašlal...
a bylo to v době kdy měli místo :d
Pozor tu ide o to že nedostaneš sa do mafie že si tam napíšeš, musíš získat kontakty na to aby si sa tam niak dostal, viac rp treba do toho každa mafia má inak ako priberá nových členou.
-1
to bylo fajn, ale jinak asi ne. To je jako kdyby byl pouze GS bez nějaké konkurence.
-1 Kvůli tomu že si mi nesedl jako dobrej rp hráč nelegálky a nechci aby to dopadlo jako ballas když tam nabereš uplně nějakého šaška, který dojebe celou frakci.
a ten šašek jse jmenuje gumm1k
Tvoje ballas začli hrozně, už od začátku jsem měl plány je dominovat řekne ti to Spy kdokoli. 1. vzít si kluka který vykecá všechno info o Ballas je skvělé (dejme tomu že to nebyla tvoje chyba) 2. Zajímalo by mě jaké si uděláš rpčko v Los Zetas. 3. děláš si svůj server tam můžeš mít nelegálku/chodíš po serverech a chceš nelegálky nebo frakce(boss). Mimo tyto věci pořád obtěžuješ adminy atd. (to už není moje věc ale i tak) Takže tipuju že kdyby někdo schválil CK na tebe tak by si se zase šel vyptávat všech adminů že JAKTO A JAKÝ DŮVOD. Jak říká Týnka každý máme chyby v RP ale tvoje RP za ballas byl discord jedeme tam a tam(DISCORDED) do DarkChatu píšeš Lvcas Dope škr škr atd. Pokud vím tak v nelegální frakci nejde o to kolik ti je ale o to jak rpíš i kdyby si měl hlas jak kdyby tě někdo tahal. Pro mě za mě nelegální frakce pro tebe.
-1 Šašek GUM1KK
Takže i když mě tady moc lidí nezná tak mě tu zná stoprocentně sonyy, philip a lidi které znám z jiného serveru, ale napíšu tu i tak svůj názor jak k této žádosti tak k tobě Gumíku.
Názor k Los Zetas:
Takže jelikož chci tuto frakci zakládat s philipem tak velmi dobře vím jak se RPí Gangster/Překupník drog/Mafián či jiný druh padoucha, ale abych řekl pravdu je tu dost nelegálních frakcí, ale žádná která by přidělala PD pořádnou RP akci jako třeba přepadení schůzky mezi bossy dvou frakcí ohledně drog atd. Byl jsem velitel PD na jiném serveru a podle mě tento server potřebuje pořádnou EVIL frakci aby tu byl i nějaký ten příběh, třeba já například mám chuť si zahrát maskovaného Padoucha v obleku (ano je to inspirace z Batmana ala Villain Black Mask). Jak tu philip psal do žádné frakce se nikdo nedostane jen tak, protože to je většinou plné.
Názor na Gumíka a Ballas:
Takže 1) Aby vůdce frakce bylo Kiddo jak hlasem tak věkem tak je fakt k smíchu, jak vám může přívádět hrůzu Ballasák, který za váma přijde s tímto hlasem a řekne např. "Hele frajere, vytáhni všechny prachy a dej je sem jinak je po tobě" 2) Doufám že alespoň ballas dodržuje svoji historii a znaky a to že všichni Ballasáci jsou buď černí a nebo mulati a nosí hlavně Fialovou a černou a pokud ani jedno nedodržujete tak nejste Ballas a to říkám jako hráč který gamesil taktéž SAMP.
Ohledně toho velitele PD jednou jsem udělal hodně cool akci a to přepadení Vanilly když se zjistila vražda a napadení policisty (Věděli jsme že se tam shromažďuje většina Bossů nelegálních frakcí pomocí kontaktů) tak jsme vyrazili taktéž z důvodu podezření prodeje drog.
Je mi jedno jak si to přeberete, ale já bych třeba vymyslel jako Padouch hodně dobré RP Akce které by bavily obě strany jako třeba únos policisty.
Takže Admin Týme prosím promyslete tento nápad jelikož může jít o jediný nápad ohledně frakce s kterou můžeme udělat dobré RP akce.
Ohledně RP akcí v jiných frakcích jsou logické:
Mafie (Corleone) - Útok na někoho kdo jim dělá problémy, únos lidí a vraždy atd.
Yakuza - To samé jako Mafie, ale jenom s důvodem že ten člověk dělá problémy.
Ballas, Grove Street - Vykradačky v malém, Bitky, Zabíjení mezi sebou kvůli území a drogám a samozřejmě Gangsterské věci jako přepadání lidí v uličkách atd.
The Lost MC - Motorkáři kteří rádi rabují, přepadají a ustanovují si svoji moc v Sandy Shores.
Pokud nechápete co může vytvořit LZ tak to sepíšu zde:
Nejsem sice vůdce frakce, ale pomocí Voice Changeru budu moct udělat dobrou postavu Padoucha pro server (Samozřejmě inspiraci od Black Maska mám jen typ oblečení)
@BarronCZe Byl bych rád aby si mi přišel říct to co si napsal na discord. cituji "Ballasáci jsou buď černí a nebo mulati a nosí hlavně Fialovou a černou a pokud ani jedno nedodržujete tak nejste Ballas" Co jsem nosil? Červený věci jako Bloods nebo Žlutý jako Vagos pardon čekám až mi tohle vysvětlíš protože nevím o čem mluvíš přijde mi že si přišel a napsal si něco z čeho znáš jenom jednu polovinu. Řeknu ti jednu věc na to jaký mám hlas atd. Je tady pár lidí kterým je 14-15 a zní jak kiddos, taky jsou tu i opační. Odsuzovat lidi podle věku či hlasu je totálně nemožné. Philip tu píše lidem jak ho IRL neznají a nevědí kdo je IRL, a potom tu píše že jsem šašek a pomlouvá ostatní lidi, když jediný co jsem řekl tady proti Zetas bylo že mu to nsechválí. On tu začal psát že jsem šašek, tak jsem se teprve začal vyjadřovat.
Já už tady pod tou frakcí nemám co dodat. Nevím kdo jsi a nevím co tu děláš, tak potom nechápu jak se ke mně můžeš vyjadřovat.
A když už se tady bavíme o rpčku tak my vysvětli tohle
https://clips.twitch.tv/HardNeighborlyWrenTheTarFu
Šašek GUM1KK
Zamítnuto