Club Zetta (ZAMÍTNUTO)

HISTORIE/PŘÍBĚH KLUBU
Club Zetta vznikl roku 1981 v Los Santos, zakladatelem byl 32 letý japonský přistěhovalec Yabyaka Abetami. Abetamiho snem bylo udělat klub kde by se mohli scházet všichni bez ohledu na to kdo je jakého původu,náboženství nebo sexuální orientace, a protože mu banka neschválila půjčku, tak si půjčil od svého bratrance který byl členem japonské mafie Yakuza, nanšetěstí pro Abetamiho to byli peníze mafie. Abetami splácel dluh dost obtížně a ze stresu začal fetovat, a po 3 letech umřel po tom co se na veřejných záchodcích v klubu předávkoval, club dále převzal nejstarší ze tří Abetamiho dětí (2 synů a 1 dcery). který vedl klub dalších 5 let až do roku 1989 kdy ho japonská mafie Yakuza ubodala kvůli nezaplaceným dluhům svého otce. S klubem to vypadalo bledě než ho převzal 2. nejstarší Abetamiho syn který vyhrál ve sportce 1,83 millionů dolarů a splatil yakuze dluh. S klubem mu pomáhala Abetamiho dcera až do roku 1994 kdy klub vzplál kvůli nedbale udělaným elektrickým obvodům klubu, 2. syn umřel když se New Orleanský Hasičský Sbor dostal ke klubu bylo pozdě, klub lehl popelem a Abetamiho Syn nepřežil, naštěstí jeho sestra byla v té době mimo klub. V závěti 2. nejmladšího syna byl uveden manžel jeho Sestry Daniel Rees. Danieli Reesovi a Ině se narodil roku 1996 syn, bohužel matka porod nepřežila zdrcený otec počkal až do Johnových 18 let aby mohl převzít klub a poté seskočil z mostu a zlomil si vaz. V Danielově závěti stálo že veškerý majetek připadá Johnu Reesovi jedinému potomkovi Iny a Daniela Reesovích. John Rees odjel do Los Santos a tam postavil nový klub za zbylí peníze které klub vydělal. (8Milionů)
Aktivity:
1.Prodej alkoholu
2.Písničky na přání
3.Koupě a následný prodej drog hráčům na pozemku klubu.
Zbraně pro hlídače:
Tazer
Obušek
Pistol (colt 1911)
Pozemek:
Majetek:
100 000$
Postavení:
Manažer - PyroSharkOriginal - John Rees
Zástupce Manažera - MarosXXL
Barman - lacomajster - Dale DeGroff
Dj - DP
Řidič -
Ochranka - Druman - Paul Shelby
Valleter -
jediný addon který bych potřeboval tak je tohle https://www.gta5-mods.com/maps/8358-nigh-club-scene
Není to myšleno jako Bahama Mamas chci to založit hlavně kvůli tomu DJovi, to je ta podstatná věc proč to chci udělat. Navíc v bahamě je to o alkoholu, tady to má být o "pařbě" pití, fetování. Prostě taková vanilla unicorn akorát né strip club.
Komentáře
+1
+1
+1 Hezky sepsané, ale jsou tu 3 'kluby' spis dva a jedna restaurace. I když se to otevře, což bývá teďka dost často a nikdo tam moc nepřijde. A to, že se tam drogy normálně brát můžou, ale lidi to moc riskovat s tvrdými drogami nebudou aby ti je tam prodávali. To mi věř, Cocain se nabízel jednu dobu na blackmarketu a nikdo to nekupoval a kluci to pro jistotu prodávat přestali. Stejně jako ostatní drogy, frakce co drogy mají to radši prodávají na určených místech, protože jsou si vědomi toho, že prodávat to v clubu je riskantní. Jediné co se dost prodává, nebo aspoň dřív prodávalo je tráva. Myslím, že ze začátku by to asi návštěvnost mělo, ale jen kvůli tomu že je to addon a lidi by zajímalo jak to vypadá. Další věc mi nepřijde úplně 'legální' tato frakce když to máš i v popisu že by ti peníze šli do rozpočtu.
+1
Týnko, má to být klub ne bar jako je Bahama nebo yellow jack. Má to být vyloženě kvůli djovi, další věc drogy nejsou ta podstatná věc ale jde tam furt o tu hudbu. Je to prostě nějaký způsob jak propojit rp s pouštěním hudby ve hře aniž by to komukoliv vadilo, a co se týče drog tak jsem nepsal jaké drogy, myslel sem spíš jen trávu aby se zahulilo a nikomu by se nenutili. Ani by se nenabízeli, člověk by se na ně musel nejdřív zeptat. Navíc prodej drog na pozemku je taková věc kterou klidně smažu. A navíc už jsem se "domluvil" s jedním členem groves že pokuď mi "město" povolí znovu otevřít klub tak budu kupovat travku a pak jí prodávat.
Taaaak... Prodej drog s poplatkem je pryč
ale říkám. Kupoval bych max trávu,kokain a prodával to na vyžádání. Navíc tu opravdu jde pouze o tu práci DJe. Kdyby v Bahamě opravdu dělali párty tak ok. Tady jde (vím že to furt opakuju ale asi to nestačí :d) jen o tu hudbu, drogy a alkohol je jen bokem není to ten podstatný způsob příjmu. Podstaný jsou ty písničky na přání. V podstatě diskotéka... Akorát se mi fakt nechtělo psát Disco Los Santos... Navíc klub je v podstatě diskotéka... (dost nerad používám slovo diskotéka)
1+
Prozatím otevřené, pokud toto vážně chcete, zapůjčíme Vám Tequila-la bar na jeden týden, a pokud budete schopni tento bar RPit nějakým slušným způsobem, vytvoříme vám tento.
Pro více informací, mne kontaktujte na Discordu.
ok, já tequilu budu erpit rád :d Přece jen tequilu bych býval bral jako 3. možnost kdyby nebyla zabraná
nechci nic říkat ale erpíme to dobrých 14 dní :d a docela jsme i párkrát tequile vydělali :d
Frakcia zamietnutá.