Federal Bureau of Investigation (FBI) [ZAMÍTNUTO]
Historie
Federální úřad pro vyšetřování (FBI) začínalo již v roce 1908. Zakladatel, americký ministr spravedlnosti Charles Joseph Bonaparte vyvzdoroval na senátu skupinu čtyřiatřiceti vyšetřovatelů a úředníků. Původně skromná kancelář rostla s tím, jak přibývalo kriminality(nové nelegálky jako brixton), se kterou si již nemohli poradit místní ochránci práva (šerifové, policie). Prvním skutečně velkým úkolem agentů FBI bylo na základě výnosu prezidenta Theodora Roosevelta z roku 1910 stíhání tzv. „bílého otroctví“, neboli organizované prostituce. F.B.I Nadále vyšetřuje i v americkém městě Los Santos a jejím blízkém okolí(Paleto Bay, Sandy Shores) kde taky mají centrální budovu. Agenti FBI jsou po většině bývalí členové policie nebo jiné podobné stát. složky. Tudíž si prošli výcvikem odpovídajícím jejich postavení. Všichni členové státních složek určitě vědí že se téměř všude najdou nějací mafiáni, drogový dealeři atd. Tohle může být i věc týkající se Policie, korupce a kdo ví co všechno. Někdy ani nevíme že se něco takového vůbec může dít a že něco takového vůbec je a děje se to za našimi zády, proto jsme tu my, abychom odhalili a postupně trestali zkorumpované policisty,členy nelegálních organizací a vlastně vše co je výše uvedeno.
Motto:
Mottem FBI je heslo „Fidelity, Bravery, Integrity“ (Věrnost, statečnost, sounáležitost).
Znak FBI
Odznak a zbraň příslušníka FBI
Sídlo
Hlavní cíle:
Chránit Los Santos před teroristickými útoky (za pomocí SWAT jednotek).
Bojovat proti korupci ve státní správě.
Chránit občanská práva.
Bojovat proti zločinným organizacím a společnostem (organizovanému zločinu).
Bojovat proti závažné kriminalitě spáchané pracovníky v administrativě.
Bojovat proti závažným násilným zločinům.
Řešit neprávem obžalované/zavřené
Podporovat ostatní partnery ve výše uvedených záležitostech, jak na místní,
(LSPD,PB sheriffs,SWAT)
Vylepšovat technologie vyšetřování za účelem úspěšnějšího plnění úkolů FBI.
Výzbroj:
Federální agenti FBI používají tazer,pistole Glock v ráži .40 S&W, a pro zásahy automatickou zbraň M4A1.
Vozový Park:
Unmarked Doge Charger
Cadillac Escalade FBI Patrol Vehicle
Uniforma : (další si vezmeme z obchodu)
Postavení:
FBI - Ředitel - Isaac Materburck (Isaac)
FBI - Zástupce Ředitele - Mudr. Kufr (David Ko)
FBI - Agent - x
FBI - Vysetrovatel - x
Výhody pro členy frakce: Frakční budova, zbraně, F6 menu, boss menu, vozový park, uniforma, vlastní job.
Odkazy: https://www.gta5-mods.com/vehicles/fbi-fib-2015-charger-tex I https://www.gta5-mods.com/vehicles/cadillac-escalade-fbi-petrol-vehicle-2015-add-on I https://www.gta5-mods.com/player/fib-federal-agent-armour-eup-texture-mod I
Komentáře
ooops omylem se mi to povedlo poslat 2x.
Nejsem si jistej zda se to potvrdí,ale myslím že ne,protože naše armáda prošla dost těžko a měl to dřív kupra a potom se to zrušilo,ale tak nemuselo by to být špatný RP,pokud tomu rozumíte a budete to umět rpit,ale myslím že to neprojde ale +1
Již dříve jsem FBI RPil (na jiném serveru) a problém jsem neměl, tedy aspoň já, když se najdou dobří lidé kteří tomu budou rozumět tak to půjde ještě lépe.Já s s lsaac můžeme posnažit takové lidi najít, k FBI se nedostane kde kdo a když už, tak se bude muset podrobit důkladnému testu (IC) který rozhodne, zda může být členem FBI. Na to ale potřebujeme čas, vozy a místo. Je jen na Vás jestli nám dáte šanci, ale pokud ano, budeme za to velice vděční a posnažíme se udělat FBI co nejlepším
Pěkný den
Přesně tak já sem to taky erpil už dříve a teda xd fakt tam nenaberu lidi kteří příjdou na nábor a pochčijou tam kytku nebo sklo xd
V prvom rade ste nám nepreukázali vašu erudíciu na vykonávanie povolania spojeného s orgánom ochrany práva a v súlade s právnym stavom by to nebolo korektné RP.
Podľa môjho názoru je to zbytočné.
Dovolím si to tvrdiť preto, lebo policajný zbor má jednotlivé štruktúry na riešenie týchto problematík. Čo tak prihlásiť sa k jeho rádom a preukázať svoje schopnosti?
Toto je Váš druhý pokus o nadriadenosť, nehovoriac o predošlej "GIBS".
Frakci krom jinýho chci z toho důvodu že PD jsou komplet plný protože se všichni z armády přidali k PD navíc už sem FBI erpil, nikdy problém nebyl a navíc by to bylo zaměřené na nelegálky, pokuď vím tak policejní sbor jsou více méně měšťáci kteří dělají traffic stopy, jezdí na větší výjezdy, pak je tu swat... Tak swat je spíš kvůli teroristům. Sherifové. Ok ok tak to je už podobnější ale i tak pořád spadají pod PD které nemá takové možnosti k vyšetřování. FBI má hlavně hlídat všechny nelegální frakce po případě si povolat swat a nebo být povoláno PDčky na vykrádačku kde je podezření že vykrádá gang/mafie nebo respektive aby to bylo korektní k IC informacím.... Organizovanější skupina o více lidech.
Kenzy tvrdit si můžeš že je to zbytečné ale podle mě by se FBI na serveru hodilo vzhledem k tomu jak corleone může více méně vše. Nestalo se mi že by PD zatklo někoho fakt z nelegálky a zjistili si o nich něco jakože ten a ten je z té a té mafie. O tohle při RPení FBI jde
EDIT: A co se týče toho jestli by to bylo, nebylo korektní RP... Tak RPím už jakou dobu že jsem kdysi býval PD (zkušenosti z jiných serverů, včetně amerických) a poté FBI ředitel (taky americký server) takže vlastně by to korektně zaerpené vlastně je vzhledem k tomu že i zirk IC jako policista všechno slyšel když sem mu chystal pití v bahamě. Slyšelo to X dalších lidí jak tohle to říkám takovej IC story. Už se chystám nějakou dobu na můj životopis tak prosím není problém jdu to teď hned sepsat. Navíc fbi má být pokus jak zabránit corleone a podobným frakcím aby si mohli dovolit cokoliv
ZAMÍTNUTO