Bellotti Family [ZAMÍTNUTO]
Bellotti
Príbeh
1. V roku 1969 sa narodil do rodiny Belotti mladý chlapec menom Carlo. Bol to chlapec ktorý bol veľmi šikovný, nebojácny a kreatívny. Narodil sa do rodiny ktorá na tom nebola najlepšie fungovala tzv. “Z ruky do huby” Žila pri menšom meste nazývaním Taranto. Otec malého Carla pracoval ako rybár, ryby ktoré chytil následne predal na trhu, lenže to nepokrylo všetky výdavky pre rodinu. Ako plynul čas tak Carlo bol čoraz starší a starší. Patril k chlapcom ktorých spoločnosť moc nemala rada, bol to chudý vysoký chalan ktorý mal záľubu v autách. V 12 rokoch začal chodiť do posilovňe kvôli svojím spolužiakom ktorý sa mu posmievali za to ako vyzeral a z akej rodiny pochádza. V poslednej triede základnej školy prišlo na potičku medzi ním a dvoma chalanmi, Carlo vyhral, zmlátil ich tak že sa nemohli postaviť zo zeme a musela ich odviesť záchranka. Jeden podlahol zraneniam v nemocnici a ten druhý prežil ale do konca života musí chodiť na vozíčku. Od tohto incidentu sa ho každý bál a mal pred ním rešpekt. Začal sa naplno venovať boxu no na školu mu moc času neostávalo. Ako tak prešiel cez posledný ročník. Po základnej škole prišla voľba na Strednú školu, vybral si odbor mechanik opravár áut. Na strednej škole stretol veľa nových ľudí. Zoznámil sa tam s kamarátom Antonniom ktorý pochádzal z bohatej rodiny. Jedeň deň ho zobral k sebe domov. Mal veľký dom s bazénom výryvkami, garážou a najmodernejšími technológiami v tej dobe. Celý objekt obopínali veľké kamenné múry, strážili ho veľký chlapi ktorý boli vždy ozbrojený, veľký vycvičený psy ktorý keď videli niekoho koho nepoznali tak ho roztrhali na zemi. V garáži mali najmodernejšie autá konkrétne BMW E34 v čiernych farbách so zatmavenými oknami, Ferrari Testarrosa v krásnej lesknúcej sa červenej farbe s koženým interiérom. Antonniova izba bola veľká ako celý náš byt v tej dobe. Mal tam najmodernejšiú elektroniku v tej dobe. Keď prišli k nemu do izby spýtal sa ho Carlo kde pracuje jeho otec keď môže toto dovoliť no Antonnio neodpovedal povedal že mi to povie až keď na to bude pravý čas. Zdalo sa mi , že na tom niečo nebude v poriadku, vedel som že jeho otec vlastnil nejaký klub ale zdalo sa mi ako veľká blbosť mať toľko peňazí a majetku. V jeden deň keď som bol na svojom Fiate 126 na ceste do školy zblokovali ma na križovatke 4 čierne limuzíny, vyskočili z nich veľkí namakaní chlapi začali na mňa mieriť zbraňami, povedali mi aby som si okamžite vystúpil z auta tak som aj spravil potom mi prikázali aby som si sadol do jedného z ich áut viezli ma niekde do lesov bál som sa že je po mne. Doviezli ma k polo rozpadlej chalupe kde ma čakal pán v obleku s klobúkom ktorý sa mi predstavil menom pán G. povedal mi nech sa mu predstavím a začal mi klásť presné otázky , povedal mi ak neodpoviem pravdivo tak ma zabije aj celú moju rodinu. 1 otázka znela : “Z akého dôvodu som sa pýtal kde pracuje Antonniov otec, odpovedal som mu tým spôsobom že len tak ma to zaujímalo nič zmysluplné ma vtedy nenapadlo. Divno sa namňa pozrel a zopakoval mi tu istú otázku. Povedal som mu že som chcel jeho otca spýtať na nejakú brigádu alebo prácu pretože moja rodina na tom neni dobre. Pán G sa na mňa pozrel z kabátu si vytiahol cigaru ktorú si vložil do úst a zapálil a s pokojom sa ma spýtal : “Môžem ti veriť ?” odpovedal som mu že áno. Pán G sa ma spýtal či mám v poriadku občianstvo a či mám vodičský preukaz. Povedal mi že by premňa niečo mal, že budem museť doručiť auto jednému z jeho známych cez hranice do Francúzska do prístavu v Marseille. Odmenu dostanem keď prídem späť 500000 Lír. Hneď som tu ponuku zobral dal mi kľúče od auta a povedal mi nech som do následujúceho rána späť. Bez jedinej zastávky som došiel až do Marseille v tej dobe ma vôbec nenapadlo že niečo prevážam.Robil som pre nich stále tieto zakázky čo mi nariadili, naučili ma strielať. Postupom času ma začali brať aj na vykrádačky únosy, prepady atď. S pánom G som si udržiaval dobré vzťahy. V mojich 23 rokoch som sa ho spýtal prečo mu vlastne prenášam cez hranice tie autá, povedal mi že sú v nich ukryté balíčky s Opiom ktoré dáva svojmu kontaktu vo francúzsku. Pracoval som preňho 11 rokov, pokial som sa ho toto spýtal a až potom mi došlo aký hlupák vlastne som. Moja posledná cesta boli veľmi zlá už od začiatku bol som celý roztrasený a prišlo mi že ma stále niekto sleduje a naozaj sledoval bol to nejaký športiak ktorý mal niečo na streche až po nejakom čase mi došlo že to sú policajti a niekto ma nabonzoval. Do megafonu zacali vykrikovať moje meno Carlo Bellotti menom zákona zastavte vozidlo pri krajnicu, okamžite som pridal a začali ma nahánať nevytočil som jednu ostrú zákrutu a vybúral som sa. Rýchlo som sa snažil dostať z auta a utekať do lesa, pustili na mňa psov no nenašli ma skočil som do vody a preplával breh. Bol som Štátne hľadaný musel som čo najskôr vypadnuť zo zeme preč. Kamarát mi vybavil falošné doklady s ktorými som odletel do LosAngeles. Dopočul som sa že celá moja rodina bola zavraždená. Dodnes mám z toho výčitky. V LA som začal nový život pracoval som ako poštár kde som si našiel ženu s ktorou mám dve deti. . V LA som zas pričuchol k niečomu nelegálnemu kvôli môjmu kolegovi ktorý organizoval prepady, vyrábal drogy, predával zbrane, vraždil na zakázku, predával drogy a staral sa o mojich 2 synov.
Sídlo:
Klub:
Hodnosti členov organizácie:
**
BellottiFamily - Don (Boss)
BellottiFamily - UnderBoss (Pravá ruka)
BelottiFamily - Consigliere (Poradce)
BellottiFamily - Capo(Vodca členov)
BellottiFamily - Member (Člen)
BellottiFamily - Outsider (Spolupracovník)
**Činnosť
Predávanie zbraní
Prepady
únosy
Usporiadavanie párty v Bahame
Predávanie drog - Opia
Pravidlá
-Budeš dodržovat schôdzky
-Služba Bellotti je nad všetkým
-Pokiaľ budeš požiadaný o povedanie informácií, budeš hovoriť len pravdu
-Budeš dodržovať svojích nadriadených
-Neprivlastníš si peniaze nikoho z rodiny ani organizácie
-Budeš dodržovať pravidlá !
-Budeš dodržovať Omertu !
-Nikdy nebudeš klamať !
-Nikdy nikoho nezradíš z organizácie !
Požadované výhody:
Podľa uváženia AT dať rozumný rozpočet na začiatok
F6 menu
Garáž pri sídle
Distribúciu zbraní a ich predaj
OOC: Pokiaľ by bol problém s klubom/sídlom že ho má druhá frakcia nerobí mi problém si dať nejaké iné sídla
Členov uvediem nejakému adminovi do PM
Komentáře
+1
ZAMÍTNUTO