Sons of Anarchy (Zaniklá)
SOA Je Motorkářský Klub působící v americkém městě Charming u mexických hranic .
Po rozpadnutí Klubu se bývalí majitel Luiz Vertico rozhodl po přestěhování do Los Santos opět založit klub a nejít spřízněné duše kteří mají lásku k motorkám a dobrému kolektivu .
Jejich zážitky jsou projížďky krajinou , stanování a různých aktivit , mimo to i občas obchodují s alkoholem a cigaretami legálně dovožené z Mexika .
Které dováží do klubu , servisů a všem kdo je kontaktují ..
členové SOA
SOA - majitel : Luiz Vertico
SOA - zástupce : Hledá se
SOA - člen : Hledají se
Rozpočet SOA
Základní kapitál 50k
členové platí dobrovolné příspěvky na chod klubu SOA majiteli .
Oblečení
Vozový Park
Lokace
Členové SOA klubu mohou využívat i jiné motorky které si koupí u PDM .
Každý člen musí projít pohovorem v našem klubu a projít Zajímavým rituálem .. který bude zdělen namístě .
Komentáře
Legální motorkářský gang? co budete dělat?
za prvé to tam je napsané a za druhé to není gang .. ale club .. . tak co se tam dělá ? chodí tam parta kámošů , chlastá , dělá bordel , obchoduje se . jezdí někam společne .. ano ted mě budeš oponovat se můžete sejít normálně . bez frakce .. joo můžeš ale já chci něco více do hry .. néé každý chce mezi obič lidi do normálního klubu .. prostě tak jak to je v reálu .. ale tak záleží na vedení ..
+1 pekne, promyslene
Tak je to něco co jsem na českých servech neviděl .. ano Nelegální motorkových gangů je spousta .. mají obič barák , obič motorky a každý jezdí v čem chce .. ale Legální motorkářský Klub . kde příklad 5 lidí pojedou jako skupina ( na stejných mašinách a se stejnou bundou ) třeba na pláž , do posilky , Kempovat , flákat se po městě atd .. Jsem opravdu neviděl .. .. Každý zná jen práci a práci (ale co si po práci vyjet mimo města s kámošema ) a spousta lidi nemůže do "Gangu" protože je třeba PD .. takhle v tomhle klubu můžeš potkat všechny z města , získat kontakty seznámit se . RP akcí se dá vymyslet dost dosti i situací .. Nevím byl to jen nápad dělat něco co jinde není ( nebo jsem neviděl )
Jooo ok hantíte za nápad beru to ! Dalo by se to udělat i přístupné všem na serveru klidně .. NP
BTW zástupce by jsem už měl
SCHVÁLENO, ale bez kapitálu a autá preberieme neskôr.
ok np .. thx
14 dní leželo Ladem , kde na to admini srali , žádné reakce nikoho co a jak .. Takže pápa šáteček .. můžete smazat .. stejnak od začátku ty zaostalé děcka byli proti ..
Neviem ako to bolo. Nikto mi nenapisal, ze mam spravit frakciu.