Unban - OASISS
Jméno zabanované postavy IC: Javier Juan Rodriguez St.
Jméno zabanovaného: OASISSntc
Steamlink zabanovaného: https://steamcommunity.com/id/OASISScs/
Důvod zabanovaného: "Powergaming" a "Metagaming"
Den kdy mi ban byl udělen: 6.3.2019 (Středa)
Délka banu: do roku 2300
Ban byl udělen od: BANhammer (ololpcz) - bylo mu řečeno at mi udělí ban, a jako jediný měl rozumnou odpověd na celý tento incident: "Že by to neměli řešit zainteresovaní lidé,což znamená že to vůbec nemělo řešit NSD a měl to řešit úplně někdo jine"
Proč sem byl zananován: Byl sem zabanován za "Powergaming" a "Metagaming" z reportů který na mě zaslali / poslali členové nelegální frakce jménem "North Side Demons" - členové: Ololpcz, Korea, Chriss, Hatamašmatra, Smash, Anzovec.
Zabanovaný sem byl 6.3.2019 (středa) bez jakéhokoliv výslechu, či vyslechnutí si mé strany, připravoval sem se i na to bohužel na mě řada nedošla, psal sem osobní zprávu na fb jednomu z AT - Admin Teamu na soukromí facebook, se všema důkazama co mám a pouze si to zobrazil.
Všechny informace jsem zjištoval přes IC Chat na discordu, a nebo přes IC (rozhovory, sledování objektů, nebo členů)
Důkazy které sem poskytl těsně před banem: Vyfocení celého IC chatu od začátku až do konce (Od osnovy, až do doby než sem měl ban) - https://imgur.com/a/P6IooAr, a následně důkazy v podobě fotky pořízenou IRL kde sem si všechno vypsal na papír a rozdělil vše z IC chatu (podotýkam vše bylo zjištěno pouze z IC chatu na discordu, kde sem se několikrát ptal členů ze staff teamu konkrétně itzZ1rka a Jokerka, zda to můžu použít do IC formy a bylo mi řečeno že můžu.) - příkládam fotky pořízene IRL na papíře, kde je vše vypsané a rozdělené - https://imgur.com/a/1ILiz2w.
Lidi kteří mi to můžou dosvědčit: Týnka, itzZ1RK, Gum1k, Mercur, a mnoho dalších kteří semnou souhlasí.
Tímto bych chtěl požádat o unban jako takový, ano sem OASISS a mám své jméno ale po posledních událostech se snažím změnit a myslím si že mi da 1/2 serveru za pravdu že mi to jde opravdu dobře a snažím se hrát adekvátní rp k mé roli. A nemyslím si že bylo férove vůči mě i když sem byl zabanován si nevyslechnout můj názor, a mojí obhajobu s důkazy nebo to jen prostě čistě ignorovat.
Návrh trestů: Návrh trestů nemám vůči nikomu, každý se může zplést, jde mi o férovy proces jelikož mam akorát v době banu nejvíc kvalitního RP s @LSPD a hlavně s Nelegalníma frakcema,
Samozřejmě že bych byl rád kdyby byly nějak potrestání tyto lidé kteří tento report řešili, ne tí kteří ho psali protože ty ho neřešili.
Komentáře
Zamítnuto.
Důvod: nikdo nechce poslouchat tvé další lži z tvého virtuálního světa. Po banu jsi začal špinit jména členů Staff teamu, tak se nad sebou prosím zamysli. Tvé spamování všech členů Staff včetně mne nikam nevede. Doporučil bych ti jít hrát ne nějaký server, kde tě budou akceptovat taký jaký si. S našimi zkušenosti s tvojím charakterem a tvým jednáním jsme dospěli k závěru, že takového hráče jako jsi ty tu nechceme. Přeji hodně štěstí s hledáním adekvátních serveru. Peace. Případ uzavřen.