Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Životopis Vittoria Liviera

upraveno 24. March 2019 v Životopisy

Jmenuji se Vittorio Liviero.Narodil jsem v Itálii na Sicílii v roce 1970.Můj otec a matka Salvatore a Franceska Livierovi tvrdě pracovali.Matka v domácnosti,otec v docích.Otec spravoval lodě,bohužel to nebyla dobře placená práce za to co vykonával.Otec už hodněkrát chtěl odjet za lepším životem ale bál se svého nadřízeného že by se mu něco mohlo stát.Když to ohlásil svému nadřízenému že chce odjet řekl mu ať se vrátí domů a promyslí to.Když se však vrátil našel na zemi umlácenou svou ženu a mě v pokoji.Nadřízený nechtěli aby jim pracovníci odcházeli mělo to být varování.Avšak otcovi už přišlo že nemůže nic ztratit tak vzal mě a své kamarády na palubu lodi a vyjeli jsme přes moře do U.S.A. Když jsme připluli do U.S.A. nevěděli jsme co je to za město až potom jsme zjistili že je to Los Santos.Tam ale můj otec nechtěl akorát už byl starý a chtěl s tím pohybováním přestat.Pronajmuli jsme si byt u doků avšak otec v roce 1999 zemřel.Teď tam žiji sám a snažim si udělat různé vzdělání a kontakty k tomu abych něčeho v tomto městě dosáhl..

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.