Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Cristian Marcello

Jméno: Cristian

Příjmení: Marcello

Datum narození: 21.05.1998

Pohlaví: Muž

Výška: 179

Pocházím z Itálie, ve svých 5ti letech mě vlastní otec opustil a odcestoval do Los Santos(USA) za prací, rozešel se s moji matkou a chtěl ochránit můj a její život. V 5ti jsem nějak nevnímal co se děje a proč se to děje ale horší bylo když jsem byl starší a starší. Postupem času jsem začal vnímat to že ostatní mají otce ale já ne. V té době jsem ani nevěděl jak vypadal, jenom na fotkách jsem viděl jeho sestřih a eleganci. Před 8smi dny mi umřela matka při autonehodě. Můj otec nás přes účet na Kaymanských ostrovech nějakým způsobem peněžně podporoval, ale já jsem to nemohl ustát tak jsem se rozhodl získat na něho kontakt a přiletět za ním do LS. Po přistání v Los Santos na letišti na mě čekali 3 divný pánové jeden mel cele bíle sako a dva byli cely v černým jeden muž držel ceduli s mým jménem když sem se k němu vydal řekl mi sedni do auta dal mi nic neřekl mel jsem strach tak sem se radši na nic neptal po asi hodině cesty jsme dojeli na ranch kde mě vysadily a pan v bílém mi řekl vítej doma synu nemohl sem uvěřit vlastním očím ani uším dokud mi neukázal nějaké fotky ten den večer přijeli k nám nějací pánové v červeném všichni vypadali tak stejně otec mi řekl jdi do pokoje a nevycházej ven když sem slyšel ze se dveře zabouchli pomaličku sem otevřel dveře a vysel na chodbu schoval sem se za zeď a pozoroval sem přes skleněné dveře co se bude dít dal otec otevřel kufr od auta a vyndal nějaké balíčky následně muži v červeném podali otci kufřík když se otevřeli dveře utekl sem zpátky do pokoje a čekal až přijde otec když otec přišel zeptal sem se co doopravdy dělá za práci ze sem viděl ze podává nějaké balíčky otec věděl ze musí s pravdou ven tak se mi přiznal že jede obchod s cocainem a takhle sem se přidal do otcovi nové rodiny.

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.