Eduardo Luis
Moje jméno je Eudaro Luis . Narodil jsem se 16.8.1993. Jsem za gangu vágos. Celkově můj život gangstera začal už v 10 letech co moje rodiče zemřeli a já se dostal ke strejdovy. Můj strýc byl členem gangu vágos.. Všechno mi hned řekl kdo je a jak to všechno bude ted v mým životě fungovat.Už v 11 letech jsem se učil držet zbran a celkově s ní střílet. Postupem času jsem se všechno naučil a dokázal jsem už i zabít člověka.. V mých 20 letech jsem potkal dokonalou ženu se kterou jsem věděl že budu do žit do smrti.Po roce se stala věc kterou jsem nečekal že se stane jenták.. Přítelkyně otěhotněla. Přítelkyně se bála jak žijeme a kde vůbec celkově žijeme. Amígama jsem se dohodl že tu nebudu nějakou dobu na dobu neurčitou. Odletěly jsme do San Francisca.Po 12 Letech co se narodilo dítě moje manželka zemřela..Začal jsem chlastat takže dítě mi sebraly..Svoje dítě už jsem nikdy neviděl takže jsem to nezvládl. Vzdal jsem svoje dítě. Po roce co mi zemřela přítelkyně jsem se rozhodl že odletím do města kde jsem byl před 13 lety což je Los Santos... A tímto se chci vrátit do gangu vágos...Moje amíga čekají.. A krve na ulicích take.
Komentáře
CK