Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o UNBAN (LookAss)

•Jméno zabanované postavy: Lukas Black

Jméno zabanovaného: LookAss

•Steamlink zabanovaného:https://steamcommunity.com/profiles/76561198338391776/

•Důvod zabanovaného: Prý porušení SWRP

•Den kdy mi ban byl udělen: 1.4.2019

•Ban byl udělen do: 24.12.2300

•Ban jsem dostal od: Anzovec

•Proč jsem dostal ban : S kamarádem jsme si řekli že zkusíme někoho okrást, viděli jsme nějakého hráče v zeleném porcheti. Tak jsme si řekli že ho zkusíme zastavit, zastavily jsme ho tak že já najel před něj a zatlačil jsem ho ke zdi, nebylo to v moc velké rychlosti a kamarád ho zablokoval aby nemohl vyjet. Potom jsme vystoupily a vytáhly pistole a řekli mu aby vystoupil a dal ruce nahoru, On to udělal pak jsem rpil že ho prohledávám. Nic u sebe neměl tak jsme se rozhodly mu dát PK. A odjeli jsme, kámoš mu vzal ještě auto.Po pár vteřinách jsme dostali ban. Ten kterého jsme okrádali byl ten admin. Když jsme pak psal tomu adminovi na discord tam mi neřekl ani konkrétní důvod banu a doteď mě ignoruje. Ban dal i mému kamarádovi. Jméno jeho postavy ( David Black) .

Souhlasil bych s tím kdybych dostal ban na pár dní, aspoň bych se poučil z mých chyb a pak bych je už nedělal. Ale nechápu proč ho mám na tak dlouho. Každý si snad zaslouží druhou šanci.

Díky za váš čas.

Komentáře

• Ahoj je nám líto ale toto nebyl jediný prohřešek.

Důvod tvého banu za poslední rp akci byl KOS a DiscordRP

Bohužel unban se v tuto chvíli zamítá.

Další žádost si můžeš sepsat za měsíc.

Je nám líto ale hráčů je hodně takže každý za své prohřešky je nějak potrestán, snažíme se zajistit hráčům co nejkvalitnější RP což vaše schopnosti neumožňují.

• Nevím z čeho jste usoudil to Discordrp, ale vše v té rp akci se normálně rpilo až na ten pažba kill a rozhodně nevidím důvod k banu na takovou dobu.

Tato diskuze je zavřená.