PAYDAY (ZAMÍTNUTO)

PŘÍBĚH
V roce 2011 byl do Pákistánu nasazen Nathan Steel, který společně se svou jednotkou měl za úkol zabít teroristickou hlavu státu. Nathan Steel byl americký vlastenec, který sloužil v armádě Spojených států amerických. Od začátku ve své kariéře vojáka byl velmi úspěšný a na mnoha misích byl velmi žádaný. Ale jeho osobní zlom se stal dne, kdy mu jeho rodinu unesli. Jelikož se jednalo o jeho vlastní rodinu tak byl z tohoto případu suspendován. Únosce jeho ženy a dcery chtěl po státu výkupné 2 miliony dolarů. Americká Federální služba vydala únosci falešné peníze.. Když se Nathan sešel s únoscem, aby mu předal peníze za výměnu rodiny tak únosce začal peníze kontrolovat a než mohla policie zasáhnout tak únosci došlo, že je to celé podvrh a před jeho oči zabil ženu s dcerou.
Nathan to psychicky nezvládl a byl dva roky zavřen v psychiatrické léčebně pro státní příslušníky. Během jeho pobytu se seznamuje s doktorem, který je zvláštní. Na každém sezení s pacienty má masku. Divné je také to, že i ostatní lidi v místnosti mají také masku. Po nějaké době Nathan zjistí, že všichni v místnosti jsou lidí, kteří se snaží získat jeho přízeň. Po dlouhém přemlouvání Nathan souhlasí a přidá se k této skupině, kteří mu umožní útěk z psychiatrické léčebny. Skupina si Nathana vybrala, jelikož byl elitní voják a věděli, že pro jejich skupinu bude hoden.
Čas plyne a Nathan zjitřuje veškeré plány této skupiny. Jenže pro něj je stále záhadou kdo jsou ti muži pod maskou, kteří s ním pracují. A snaží si vzpomenout na to kým skutečně byl.
Pod maskou se skrývají jeho staří kamarádi s kterýma byl v jednotce. Nikdo z kamarádů a Nathana to ale neví. Jelikož v psychiatrické léčebně zapomněli na svou minulost.
INFORMACE
Jedná se o skupinu nebo organizaci, partu lidí
Člen skupiny zakrývá obličej pod maskou
Ve skupině je hlavním cílem anonymita mezi sebou
Každý člen vede jiný život bez masky a pod maskou
Nikdo se mezi sebou nebaví o ničem jiném než o práci
Jejich cílem je pozorovat lidi a shromažďovat informace
Výdělek peněz jde do organizace
Každý člen vede dva životy
Organizace založená na vykrádání nemovitostí, vražd, obchodu, sbírání informací apod
LOKACE
Lokace se nachází na okraji centru města. Jedná se o normální běžnou zkrachovalou autodílnu, kterou si odkoupili. Starší budova je nenápadná a není tak přitahující pro veřejnost. Místo kde se všichni schází.
ZBRANĚ
NŮŽ
COLT 45
SAWED-OFF SHOTGUN
AK-47
M4A4
AUTA
Primární vozidla BMW nebo Mercedes v černé barvě
Auta se budou používat co hlava organizace koupí
AKTIVITA
Loupeže obchodů, bank, zlatnictvích
Unášení a vydírání lidí
Tajné služby
Sbírání cenných informací
Prodej zbraní
Vraždy na objednávku
Výpalné
Hackerské útoky
PRAVIDLA
Anonymita
Nikdy nikomu neříkat co děláš za práci
Poslouchat pokyny hlavy této organizace
Kdo se v této organizaci odhalí je zabit
Nezkoumat život člena pod maskou
Zákaz jakkoliv někomu sundat masku a odhalit ho
Zákaz zabíjet někoho bez povolení
Jestli tě hlava organizace požádá tak k němu budeš vždy upřímný
Nikdy nesmíš ukrást peníze nebo auto organizaci pro své účely
Nesmíš zapírat jak se prokáže lež člen je popraven
Každý člen se mezi sebou respektuje
Zákaz spolupráce s policii
Osoba si nesmí bez povolení měnit masku
Zákaz obtěžovat nevinné lidi
OBLEČENÍ
Každý člen co má masku musí být oblečený ve společenském obleku a maska
HODNOSTI
PAYDAY - BOSS
PAYDAY - UNDERBOSS
PAYDAY - MEMBER
ŽÁDOST
Podávám novou žádost na novou nelegální frakci. Jsem zakladatel Ballas. Kdyby to šlo rád bych tu frakci nahradil touhle frakcí. Nebo přenechal starou nelegální frakci, kdyby mohla být přidána tahle nová frakce. Nejedná se o žádná gang nebo mafii. Tato frakce by mohla všem pomáhat a dalo by se to hrát na všechny strany a dalo by se i dle mého sbíráním dost informací od hráčů určit chod serveru apod.
Komentáře
+1
+1 vypada to cool
+1 docela POG
+1
+1<3
+1 pěkně sepsané
Hele jakože protože si gay tak +1 žabáčkuu <3
Ne jakože fakt POG sepsané ale už tu nebudou gangy podle mě a budou fightit only mafie idk
+1
Díky. :D Právě tohle není gang ani mafie. Je to prostě taková organizace bláznů co dělají kriminalitu a snaží se tak nějak manipulovat svět. Umějí nakládat s informacemi a myslím si, že gang nebo jiná frakce dokonce i hráč by si je mohl najmout a dalo by se dobře hrát. A hlavně je to první nápad, že hraješ jakoby dvojí roli. Jsi prostě bez práce někde se poflakuješ a najednou ti zavolá anonym a ty bereš masku a jsi v tu chvilku úplně někdo jiný. Jinak ohledně gangu. Podle mě by vždy byli lidi do gangu kdyby o tom věděli. Mě píše denně dost lidí zda je místo.
+1
Tých nelegálnych frakcií je podľa mňa momentálne viac než dosť ...
To možná ano, ale toto je co tu nikdo nemá a hlavně se s tím dá líp rpit než u gangu...
Bych neřekl. Mám jednu nelegální frakci, kterou bych chtěl vyměnit za tuhle novou nelegální frakci, která je dle mého daleko lepší. Mysli taky na to, že jsou dva servery. Když bude na jednom samá nelegální frakce a na druhém nebude tak to tam pak budou jen poctivý lidi a policie tam nebude chtít hrát a budou zbytečně všichni na prvním serveru.
Jako +1,ale PDčka nejsou na TOP úrovni ted :D
Hezky napsané ale vyměňovat frakce mi přijde vůči ostatním členům Ballas dost nefér.
@Tynka my o tom víme a dáme si nechat CK, jestli bude schváleno.
Jsou tu dřívější návrhy na nelegalky než tato.
Nene. Ptal jsem se členů Ballas a každý byl pro změnu a nikomu to nevadilo. Nejsem zas takový, abych si to změnil dle svého a zbytek měl smůlu.
Jo, máš pravdu. Ale spíše chceme výměnu za nelegální frakci, kterou mám momentálně teď. Tahle nelegální frakce mi příjde daleko lepší na hraní jak pouhý Ballas.
+1 pecka!
+1 jako pohodička pěkný. ale myslím si že toto lze rpit i bez frakce :))) čistě muj nazor :))
No nevím. Jde mi spíš o to, abych mohl mít v té lokaci to menu jako má gang. Například možnost vložit nebo vybrat zbraň, vložit peníze. Právě o tomhle je ta organizace, aby se společně něco budovalo a ta společnost měla i společný majetek.
Ale tak každopádně díky za pozitivní ohlas. :)
+1
+1
Zamítnuto z dôvodu dosažení maximálního počtu nelegálních frakcí.