Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

KevinKevin Člen
upraveno 5. April 2019 v Archiv

Jméno postavy : Kevin Less

Jméno na dicordu : PolyGrills

Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198189066526/

Udělení banu : 4.4.2019

Datum expirace banu : 6.4.2019

Pročjsem dostal BAN ?

Šlo o akci kde jsem se snažil jako svědek dostat kolegu z práce Franka Sinatru z vězení což se povedlo. Byl tam i regulérní právník. Když jsem předložil záznam z gopro kamery Frank byl propuštěn a druhý zadržený odsouzen a zavřen do vězení. Propuštění Franka probíhalo poněkud zvláštně. Paní policistka ho odvedla v poutech až na silnici před stanici a tam ho propustila. (proč nebyl propuštěn na recepci jako vždy ?) Frank se bál o život a tak se vrátil na stanici kde chtěl počkat na mě. Hned po té co jsme vyšli společně ven a nasedli do mého vozu a rozjeli se začalo nás pronásledovat černé SUV které bylo vidět i na záznamu z gopro kamery. Tak jsem na to šlápnul bál jsem se o naše životy. V jedné levotočivé zatáčce jsem ztratil kontrolu nad řízením a ve smyku jsme sletěli z kopce na dálnici. Byli jsme oba ve velkém stresu a báli se o holé životy, proto jsem zkusil jestli jde auto nastartovat a povedlo se i když zranění jsme se chtěli SUV ztratit ujeli jsme asi 4m a auto vypovědělo službu a tak sme rychle sehnali přímo na dálnici nové. Toto bylo bráno jako nonRPdriving a ban udělil itsZ1RK o kterém vím jeho věk a ten bez urážky neodpovídá tomu aby nesl takovou odpovědnost rozhodovat o druhých. Žádám tedy o unban. Děkuji za váš čas.

Komentáře

• Tímto tvůj report byl zamítám v souladu s pravidlem 1.11.

Člen Staff týmu, na kterého jsi poukázal jednal dle svého nejulepšího uvážení v souladu s pravidly, a v rámci svých kompetencí dle interních pravidel tykajících se členů Staff týmu. V tomto případě se rozhodně nejedná o pochybení ze strany člena Staff týmu.

Za SWRP - Final Sequence

Tato diskuze je zavřená.