Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Cooper's DreamWorks [Zamítnuto]

schimonwichschimonwich Člen
upraveno 25. April 2019 v Archiv

Historie

Dílna byla založena mým dědečkem v devadesátých letech. Tehdy byla doba co se týče automobilového průmyslu trochu jiná. Americké značky jako například Dodge se začaly rozrůstat. V Los Santos byla sice jedna dílna, která prováděla servis vozidel. Nicméně nebyla dílna, kde by se prováděl tuning amerických vozidel.

Můj otec nikdy na auta nebyl. Za to já už od svých mladých let jsem sbíral modely aut. Provádění úprav na vozidlech se tedy stal můj sen. Ve svých osmnácti letech jsem začal na nějakou dobu pracovat v dílně u Bennyho, kteří jsou známí především vylepšováním podvozků a hydrauliky. Jelikož můj dědeček nás opustil  a věděl, že můj sen je takový jaký je, nechal před svou smrtí přepsat dílnu na mé jméno - Dominic Cooper. Můj otec jako bohatý podnikatel mi pomohl finančně. Zrekonstruovali jsme dílnu zvenku i zevnitř a název Cooper’s DreamWorks zůstal stejný.

Poloha dílny

Jak to zde vypadá?

Co podnik nabízí?

Už z názvu plyne, že to tu děláme proto, že nás tato práce baví. Zaručujeme příjemný přístup. Snažíme se vyhovět každému zákazníkovi. Objednáváme díly z celého světa. Postaráme se nejen o úpravu nebo opravu Vaší káry, ale stačí si nás zavolat a přijedeme Vám kdekoliv na ostrově pomoct, ať už se jedná o opravu motoru nebo o tankování.

Vozidla

(flatbed - vůz s plošinou)

(tow truck old - malá odtahovka)

(Karin Rebel - firemní auto na výjezdy)

Těšíme se na Vás!

Dominic Cooper (Discord: schimonwich)

Komentáře

• Jako pěkný to je, to ano , ale něco vám tu chybí.... třeba 3 zaměstnanci. Pokuď si četl pravidla tak o tom víš 😉

• Super, ale dílen je ve městě více než dost. Takže asi ne no

• Zamítnuto, pro více info mne kontaktuj do PM.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.