GP - German Performance a.s. [Zamítnuto]
O nás: Společnost German Performance a.s. byla založena v roce 2019 jako náhrada za Continental Car Service. V témže roce byla zahájena rekonstrukce budovy a zprovozněn servisní areál v Los Santos.
German Performance a.s. zajišťuje komplexní servisní služby včetně lakýrnických a klempířských prací pro osobní, užitkové i nákladní vozy.
Během přesunu původního servisu Continental Car Service se lékař Frank Sinatra a Jose Lupito rozhodli prostory zakoupit a využít k podnikání. Šikovným mechanikům se tedy naskytla možnost nechat se zaměstnat.
Soustředíme se na to, abychom zákazníkům poskytovali lákavé novinky jak v produktech, tak v poskytovaných službách. Naším krédem je osobní přístup každého našeho člena týmu k zákazníkovi.
Naše vozy:
Towtruck 1
Flatbed towtruck
Towtruck 2
Mercedes-Benz S600 (W140) - služební vůz pro majitele a spolumajitele (zakoupíme za USD u PDM) a také jej budeme půjčovat zákazníkům jako náhradní vozidlo, než bude dokončena oprava. (cesty do bankomatu atd.)
GPS lokace sídla společnosti:
Sídlo společnosti s přilehlým areálem:
Pracovní pozice:
Majitel společnosti: Frank Sinatra (Frank #9446)
Spolumajitel společnosti: Jose Lupito (PolyGrills#5208)
Mistr dílny: nabídneme pracovní pozici
Mechanik: nabídneme pracovní pozici
Lakýrník: nabídneme pracovní pozici
Klempíř: nabídneme pracovní pozici
Uklízeč/ka: nabídneme pracovní pozici
Komentáře
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1 Pěkně sepsáno, má to hlavu a patu a dobrá lokace dílny :D
+1
-1 mechaniku je az az ja sam sem si chtel zalozit novou postavu a mit vlastni dilnu a bylo mi receno ze je dostatek dilen
dallas51 - ovšem ostatní dílny autům nerozumí tak dobře :)
+1
+1
-1 jak psal dallas, mechaniků je dost
-1 dílen je už až až.
A kolik mechaniků je tady od 02:00 do 6:00?
-1
:)
-1
(:
-1 dílen je dost a tim ze napises “ostatní dílny Nerozumí autům tak Dobre” si ještě uškodiš u dalších dílen a lidi, kteří v nich pracují.
Nerozumí, protože se ptal Smash na postup zvýšení výkonu motoru a nikdo mu nebyl schopen odpovědět. To, že ostatní zaměstnanci dílen mi nedají podporu je jasný i kdybych tady nic neokomentoval, protože jsem případná konkurence. IRL dělám auta, tak si myslím, že by bylo dobré, kdyby je někdo dělal in game. Nepoučuj mě tedy o tom co mám a nemám psát a spíš se nauč, že jako policistka nemáš číst zprávu z výjezdu na ulici před cizincema.
+1 Iba zdravá konkurencia .. vždy keď zháňam mechanika tak sú buď obsadení alebo nie je žiadny online .. keď pribudne 6 mechanikov nič sa nestane ... i tak každý z ich zamestnancov má viac postáv a skôr by to bola nejaká súkromná dielňa
Zamítnuto, pro více info mě kontaktuj v PM.