Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Marek Černý

anadaranadar Člen
upraveno 13. July 2018 v Archiv

Jméno: Marek Černý
Narozen: 2.1.1995
Místo narození : Česká Republika
vzdělání: Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.

Znalosti:
základní znalost počítačové techniky
Anglický a Český jazyk
ekonomie
fungování trhu i černého trhu

Dovednosti:
řidický průkazy typu: AM,B,C1,C,B+E,T
zbrojní průkazy: A,B,C

Život v minulosti :
Narodil jsem se neplánovaně do rodiny s osmi dětmi v Chánově v Ústeckém kraji. Zde jsem vyrůstal do svých 10 let mezi svými sourozenci a sousedy, cítil jsem se jiný, ale radši jsem to tajil a snažil se zapadnout, poté jsem šel do dětského domova kvůli podmínkám, ve kterých jsem žil. Od té doby mě nikdo nechtěl adoptovat, kvůli mé barvě pleti. Hodně mě to mrzelo, ale neměl jsem na výběr. Od šesti let jsem studoval na základní škole s rozšířenou výukou jazyků, kde jsem byl bohužel šikanovaný a odstrkovaný, jediný člověk co mi dal šanci byl Jakub Grand a za to jsem mu velice vděčný až do dnes. O šikaně jsem se bál mluvit a proto mi s tím pomáhal pouze on. Na konci základní školy jsem se rozhodl že půjdu na střední školu se zaměřením na ekonomii, sice byla placená, ale naštěstí dětský domov viděl mé nadáni a sehnal mi dotace. Po vystudování a získané maturitě z oboru, češtiny a angličtiny jsem se rozhodl, že půjdu na vysokou školu Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s. , která mi nabídla stipendium kvůli tomu, že si všímali mé snaživosti a nadání v různých soutěžích. Po vystudování jsem se rozhodl založit si vlastní firmu, ale nevěděl jsem v čem podnikat. Vzhledem k tomu, že jsem se bavil hodně už od základní školy s Jakub Grand , který žil automobily rozhodl jsem se, že se poradím s ním, půjčím si peníze z banky a rozjedu firmu s automobily. Pomohl mi s výběrem názvu firmy (Daimler AG) a se začátky, ale teď už jedu na vlastní pěst.
Dnešní život :
Jsem velice známý, kvůli své firmě.Odstěhoval jsem se do USA kvůli otevření mé nové pobočky a líbí se mi zde, takže tu asi zůstanu. Na veřejnosti vystupuji jako úspěšný podnikatel, avšak mezi přáteli jsem úplně jiný.
Svojí minulost tajím a ví o ní jen mí nejbližší přátelé.
Životní cíle:
Můj první cíl byl vystudovat a mít dobré zaměstnání, což jsem splnil.
Teď je můj cíl najít si partnerku a založit spokojenou rodinu v USA.

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.