Jakub Grand [R.I.P]
Jméno : Jakub Grand
Narozen : 26.3.1995
Místo Narození : Česká Republika
Vzdělání : Střední škola - Obor Automechanik
Znalosti
Znalosti převážně v oborech spojený s automobily
Anglický jazyk
Dovednosti
Řidické průkazy typu: AM,B,C1,C,B+E,T
Zbrojní průkazy: A,B,C
Život v minulosti
Narodil jsem se v Praze do bohatý rodiny, ale finanční problémy nás dohnaly až k tomu, že jsme se museli stěhovat do Mostu. Už jako malej jsem miloval auta a všechno okolo toho.
Pak jsem poznal hodně dobrých lidí jako například Marka. S Bráchou Filipem a kamarádem Markem jsme byly na stejný koleji, kde jsme se všichni bavili.
Jak čas ubýhal, stávali se špatný věci. Od doby co jsem dostal řidičák, mi byl párkrát sebrán vždycky kvůli rychlým jízdám nebo ohrožování okolí tím, že jsem jezdil zatáćky bokem a to byly moje první zkušenosti s jízdou bokem.
Všechno to začalo prvním autem a to bylo BMW e36 2.5TDS. Etapa drifty začala tím. Od tý doby jsem začal žít jenom tím. Těch pár let jsem jezdil Amatérský drifty po celý Republice a když Marek začal podnikat v Prodeji aut v Německu a když se to rozrůstalo, rozhodnuli jsme se, že se s Filipem a Markem podíváme do Ameriky. A jak jsme tam byly, tak Marek měl šanci svojí firmu nechat rozrůst i po Americe, hlavně v Los Santos.
Začali jsme si tam rozjíždět kariéry. Marek si koupil pozemek a rozjel i v Los Santos novou prodejnu a z Los Santos začal řídit všechny svoje prodejny.
Filip si založil vlastní dílnu Benny´s Customs a odkoupil dílnu, která tam byla předtím a upravovala a zakázku auta.
A pak jsem tu já, kterej si založil klub DriftLife, který pořa´dá všechny nelegální akce s auty a dává městu špetku těch nelegálních závodů, Srazů a drifterů ve městě. Občas pomůžeme pořádat akce pořádaný Monstrem.
Celý můj život se řídí autama a auta se řídí mnou.
Cíle
Můj cíl, je udělat z Los Santos město plný závodů, driftů a tak dále.
Komentáře
Super příběh, už se těším, až se to pořádně rozjede!