Zadam o zkraceni banu
Jméno zabanované postavy:Vito Marcello
Jméno zabanovaného:Dallas
Steamlink zabanovaného: https://steamcommunity.com/id/dallas51/
Den kdy mi ban byl udělen: tusim 25.4
Délka banu: unwhitelisted a mesic
Ban byl udělen od: Ololp
Důvod Banu:delani meme na server a nadavani hracovi...
no abych zacal asi se nemusim predstavovat kdo jsem co jsem zac atakdale... No jednalo se o udeleni ck na hrace Frank vsechno probihalo vporadku do te doby nez rekl ze ma bug a musi rr ale zaroven resil neco s ateamem rikal sem dobra at se relogne dorpi se to ale jelikoz managment rekl neco ve stylu nedorpi se nic dorpi se to po nejake dobe nejsem si jist po jake.. to uz me trosku rozcililo protoze sem byl zvyknuty ze se nic neskipne ale to nevadi pak sem ho uvidel asi ve 2rano na serveru rikam fajn zkusime druhy pokus tak sem obvovaval kontakty aby mi pomohli franka najit. nasli sme ho tak sme ho zabily ale bohuzel ho zabil jiny clovek nez mel ale ja sem zarpil /me prostrelil mu hlavu nebo neco takove ... po 5minutach se napojil frank knam do roomky a zacal se vyptavat a ,,nadavat" proc tak sem to uz nevydrzel a rekl sem mu par nehezkych vet tak odesel po par momentech nebo snad druhy den ted si nejsem jisty ze zadne ck tak sem zacal delat meme na server ze kdyz ma nekdo zaplaceno tak ma imunitu myslel sem ze kdyz to sou meme tak se to pochopi ale ty meme byly uz asi pres limit :D no co timto bych chtel rict ze klidne se omluvim poskozenemu a ze na sw hraju delsi dobu pokracuje tam ve hrani dost pratel a je tam casto zabava tak bych chtel touto peknou zadosti pozadat aspon o zkraceni nebo uplne zruseni pristupu kvam na server a priste se radsi nebudu zapojovat do nejake dramy na dsc kdyz se nebude tykat me a i kdyby tak radsi pres voice a budu se kontrolovat.s pozdravem
memeckar Dallas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentáře
+1
+1
plus jedna
+1
+1
Začal ti nadávať ? chvilu ste sa s nim bavili a potom ste mu tam hromadne zacali nadávať a hrubo ho urážať ... aspoň neklam chlapče
na nahrávce je slyšet jen nadavani z jedné strany ALE jde slyšet, že tam rika proč mě moovujete? Což znamená ze k interakci mezi nima došlo již před nahrávkou