Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban

Jméno postavy: Daniel Rogers

Discord trestaného: Kriminálka Česko

Steam trestaného: https://steamcommunity.com/id/criminalpoliceczrepublic/

Důvod: Údajné obcházení trestu

Délka trestu: Odebrání z Whitelistu

Trest udělen od: Final Sequence

Trest byl udělen dne 17. května, roku 2019 v přibližném čase 3. hodiny odpolední.

Popis události: Když mi jeden ze členů policejního sboru LSPD vzal OP a kontroloval ho, hra FiveM se mi hodila na lištu a nešlo ji znovu otevřít. Tudíž jsem hru restartoval, a po napojení na server tam již policista nebyl. Jelikož si "nechal" můj OP a mě přitom "crashla" hra, uznal jsem, že budu dále RPit, že OP mám u sebe. Krátce poté jsem byl šikanován ze strany policie, která si ode mne vzala OP, přišel důstojník, co mi kontroloval op před "crashem" hry a řekl, že to je padělek. Že mám 2 OP. Když se dělali "testy" na falšování důkazů, detektiv napsal do /do Je OP padělek? Napsal jsem /do Ne. Policista to ignoroval a napsal si vlastní odpověď /do Ano. Byl jsem naštvaný, proto jsem psal do OOC, "Co to má být za blbost? Já mám OP platný!" Krátce potom jsem dostal trest na měsíc, za Nadávání do OOC, LHANÍ DO /DO, 3. důvod si již nepamatuji. Uběhl den a já jsem zkusil SW (zda se nestal zázrak), připojení fungovalo, byl jsem ve hře. Final Sequence se mě zeptal, co zde dělám, že mám ban. Vzal jsi mě do roomky, tam jsem mu řekl, že mi dal ban POUZE na test.swrp.cz a na druhý server (game.swrp.cz, ne) Řekl, že za tohle dostanu permu, za obcházení trestu.

Moc naděje tomu sice již nedávám, ale přeji si, abych dostal druhou šanci. Pokud se tak učiní, tak bezproblémově před celým @Management složím přísahu, že podobnou pitomost již na serveru SideWayRP již nikdy neudělám.

Přeji pěkný den, Kriminálka Česko

Komentáře

• Žádost o unban byla prověřena, a ZAMÍTNUTA. Vůči tomuto rozhodnutí již není možné podat odvolání.

Děkuji za pochopení,

Final Sequence - Manager SWRP

Tato diskuze je zavřená.