Matty Damovsky
Matty Damovsky
Narodil jsem se 30.09.1991
Národnost: Evropa - ČR
Měřím 185cm
Vážím 70kg
Jmenuji se Matty Damovsky, pochází z Evropy a rád sportuje, také ve volném čase kreslí. Bez muziky též nedokáže být, tím pádem nosí všude sluchátka a poslouchá muziku. Vystudoval střední školu a dal se na obráběče kovů tím pádem je šikovný na ruce a také rád ruční práce. Jako malý kluk vyrůstal v obyčejné rodině. Když byl už větší tak se máma s tátou rozešli a zůstal jenom s mámou. Máma byla z toho špatná a také smutná, Matty se stím také pral ale potom se stím už srovnal. Otec s mámou se moc nevídali ale Matty se sním vídal skoro každý víkend. Když šel čas dál tak máma nestíhala platit nájmy, tak Matty jí dal skoro vše co jsem měl našetřené aby se uživila. Chtěl poznávat svět tak jsem si našetřil další peníze a přitom dávat néjaké mámě a rozhodl se, že zkusí prozkoumat Ameriku. Hledal jakoukoliv práci aby si na to mohl našetřit a přitom pomáhat mámě s účtama aby na ní nepřišla exekuce. Když našetřil určité peníze tak se rozhodl odletět letěl do Pittsburghu za svojí kamarádkou Nicol s kterou si psal přes internet a bral ji jako svoji sestru, tak se rozhodl že se tam usídlí a bude hledat práci aby posílal peníze mámě. Pracoval v čistírně na boty, a také u automechanika jako uklízeč. Poznal tam nové kamarády Jacoba a přítele Nicole, který se jmenoval Carlo. Chodili skoro pořád spolu. V jeden den oznámili Nicol a Carlo, že budou mít svatbu tak to oznámil hnedka i Jacobovi, týden před svatbou oznámili že má jít za svědka tím pádem šel s ním i Jacob. Po svatbě se dohodli že všichni čtyři, začnou lepší život spolu a tak odletěli do Los Santos, protože v LS si koupili menší barák a chtěli se tam odstěhovat a Mattyho i Jacoba vzali s sebou a přitom Matty platil máme na nájmy.