Jamal Pierce
vyrostl jsem ve Philadelphii, velkém městě Pensylvánie. Život ve Philadelphii se liší v závislosti na tom, kde jste vyrůstali.Vyrostl jsem v sousedství které jsme nazvaly westside, zločin a oblast zamořená drogami. Vidíte jak ostatní děti vyrůstájí v chudobě vím jak se cítí že nemá nic k jídlu žádné peníze žíje mimo veřejnou pomoc a žít jen z toho co opravdu děláte. Vím jaké to je nemít v zimě žádné teplo když musím celou noc otevřít dveře trouby, aby se dům rozehřál.Střední škola, do které jsem chodil, se jmenovala Relax Middle School a mohu upřímně říc že ta škola zformovala ty nejlepší a nejhorší části mého života.většina lidí ve škole jen chtěla najít způsob jak zapadnout. Chlapci a děvčata ve škole byly rozděleni do různých sekcí bez vzájemného kontaktu. Každý chtěl být nejoblíbenějším chlapem ve škole, a tak začal začátek třídních tříd od nejlepších k horším. Děti které měli nejlepepší učivo a chování byly umístěny do očíslovaných učeben od B-38 do B-1 Čím nižší je počet tím nižší jsou očekávání. Tohle byl způsob jak udržet zle děcka před šířením jejich špíny na ostatní děti. Třídy skončily viděním sebe jako gangy než studenty.Já osobně zapadám do středu toho všeho. Začal jsem v té škole jako sladké dítě. Dělal jsem svou práci, když byla dána, a na chvíli jsem byl trochu učitel a během 6. ročníku mě něco změnilo.. Celou pátou třídu jsem byl šikanováný a příští rok jsem byl úplně jiná osoba. Nikdy jsem nikoho šikanoval, ale nakonec jsem se stal ALFOU víš? Začal jsem se bavit s nejhoršími dětmi ve škole, bít lidi, prodávat drogy uvnitř školy přeskakovat třídu téměř každý den. Bylo to v té době kdy můj bratr Roman vstoupil do školy a naučil mě vše o ulicích a jak se pohybovat uvnitř trhlin v podsvětí. Roman byl ve všech typech hlubokých sraček od drobných krádeží obchodu s drogami vražd a ozbrojených loupeží. Naučil mě jak někoho zabít aniž bych se nechal chytit jak mučit pravdu z téměř kohokoliv a jak čistit své peníze prostřednictvím praní špinavých peněz abych změnil studenou tvrdou nelegální hotovost na čistě legální. Roman a já jsme se spolu několik let pracovaly a najednou se dostane do vězení.Po opuštění věznice se rozhodl svůj život otočit. Začal pracovat v LSC a od té doby sotva spolu mluvíme přestěhoval se do Californie a já jsem uvízl ve Philladelphiii. Teď jsem tady v ulicích abych se postaral o sebe. Nepřátelé jsou na každém kroku. Musel jsem držet jedno oko otevřený když jsem spal.Můj živort se musel změnit. Rozhodl jsem se zabalit všechny věci a vyrazil na 39 hodinovou jízdu do Los Santos,byl jsem zoufalý. Několik měsíců jsem byl bez domova, dělal jen drobné zločiny, nic vážnějšího, protože LSPD se ukázalo být mnohem přísnější a organizovanější než PD v Philadelphii. Nakonec jsem poznal pár dobrých přátel a obchodních partnerů a můj život se otočil když jsem potkal Nathana z Bloods, jednoho z největších a nejodvážnějších členů gangů v okolí. Myslím, že tenhle chlap řídil super auto,s pěkným rotvajlerem na sedadle spolujezdce, který dělal špínu stejně jako on. Byl ve všech typech sraček, od pistole po obrovské dodávky drog .když sem to uviděl, žárovka v mé hlavě zhasla a já jsem řekl slova "Nathane, mohu se k vám připojit ?" Vzal mě s otevřenou náručí, ukázal mi to jak to tu chodí.. poté už jsem nebyl jen obyčejný zločinec ... Byl jsem alfa Jamal Pierce kteréhp znala celá ulice. Dal jsem si za cíl, abych tomuto gangu dal všechno, co jsem měl. Moje krev, slzy, kulky, všechno.