Jason Diaz
Základní informace:
Jméno: Jason
Příjmení: Diaz
Datum narození: 15.1.1993 (26 let)
Místo narození: LS
Pohlaví: Muž
Výška: 191 cm
Jazyky: Angličtina
Příběh:
Narodil jsem se v LA. Můj otec ( Damian Diaz), pracoval jako San Andreas State trooper a tak jsem doma měl tvrdou výchovu, nestěžuju si, naučil mě jak se správně chovat, respektovat lidi a hlavně .... čemu se vyhýbat. Moje matka byla klasická "stay at home mom" a jelikož jsem byl nejstarší ze tří, tak se ode mě čekalo, že půjdu příkladem pro své mladší sourozence Elie a Sama. Studoval jsem na Los Santos High school. Hned první rok jsem se přidal do školního fotbalového (Americký fotbal) týmu, a jelikož jsem běhal rychle a uměl chytat, tak mi dali pozici "Wide receiver". Později se ke mně přidal i můj mladší bratr Sam. Díky naší sehranosti nám ostatní začali říkat "Diaz brothers". Po střední škole jsem odjel do New Yorku abych studoval na New York Military Accademy a poté do Oklahomy do Fort Sill, kde jsem měl Basic Training. Po basic trainingu jsem odjel zpět do LS kde jsem se přidal k LSPD kde jsem strávil pár let než mě armáda povolala do služby. Během nasazení jsem se podíval do Evropy a do Afghánistánu. Po návratu z nasazení je načase abych se vrátil do LSPD. A přece jenom ... je to to samý ... armáda nebo policie ... pro mě to je jenom jiná uniforma.