🗂 Toto fórum je archivováno. Obsah zde slouží pouze pro čtení a historické účely. Nové příspěvky ani editace nejsou povoleny.

Logan Cash

itsZ1RKitsZ1RK Člen
upraveno 6. June 2019 v Životopisy

Jméno: Logan

Příjmení: Cash

Datum narození: 11.6.1985

Místo narození: Brooklyn,New York

Příběh:

Logan se narodil do chudší rodinky v Brooklynu,otec pracoval v továrně,matka prodavačka,žili v menším karavanu,protože si něco lepšího dovolit nemohli.Logan chodil na základní školu v Brooklynu a měl tam problémy.Od mala zažíval šikanu a tak jednoho dne se zvedl a začal jednat.Den kdy měli přijít lidi,kteří ho šikanovali,si řekl,že s tím něco začne dělat.Vzal doma nůž a jen čekal v lavici až dojdou.Když je viděl přicházet,vytáhl nůž a pobodal jednoho z nich.Paulie se jmenoval,který byl pobodán.Paulieho převezla záchranka do nemocnice,ale po cestě podlehl zraněním.Logana si poté odvezla policie na výslech a poté ho zavřeli do pasťáku a jeho rodiče dali do vězení.Když Logana pustili v 18ti letech,chtěl začít nový život v Brooklynu,najít si práci,najít si přítelkyni a žít normální klasický život.Našel člověka jménem Shawn Carter,který mu poskytl práci a vydělat si lehce prachy,Logan příjmul nabídku.Logan si myslel,že je to normální práce,třeba jako automechanik,ale když příjmul nabídku,už nemohl jít zpět.Nabídka zněla tak,že mu dají 160g marihuany a on jí do týdne prodá a dostane 60%.Logan tedy do týdne prodal zboží,které měl a dostal z $16,000 $9,600.Shawn mu později nabídl,aby s ním letěl do LS,ale Logan nemohl z jednoho prostého důvodu - rodina.Čekal dokuď se jeho matka a otec dostanou z vězení.Den kdy měli oba rodiče vyjít ven z basy,je čekal doma s penězi do vydělal.Když vešli do dveří,uviděli Logana sedět na židli se slzami v očích a s obálkou peněz.Logan objal matku a otce naráz a řekl jim:,,Tady máte aspon něco malého za to,co jsem vám způsobil,moc mě to mrzí a nikdy to už nevrátím a veřte,že mě to mrzí.Jste lidi,kteří mi dali život a já vás zklamal."

Logan políbil matku na čelo a otce znova objal a řekl:,,Kupte si za ty peníze cokoliv,udělejte si lepší život a kupte si to,o co jsem vás připravil."

Potom co jim toto řekl,opustil karavan a šel volat Shawnovi.Den před odletem do LS,mu napsala policie ať se dostaví na stanici.Logan tam tedy šel a bylo mu sděleno,že jeho rodiče byli zavražděni lidmi v modrých barvách,jméno neznámé,pouze měl popis osoby - modrá košile,modré kraťasy,modrý šátek.Se slzami v očích odcházel z policejní stanice a měl v očích zlost.Den na to odletěl do LS za Shawnem a zabydlel se v ulici Amarillo Vista ve východní části Los Santos a tam začal nový život Logana.Začal se zapojovat do přestřelek,prodávání drog,unášení lidí a další nelegální činnosti.S Loganem si nezahrávej,nemá rád,když si z něj někdo dělá prdel,poslední člověk,co ho šikanoval na základce skončil mrtvý.See y'all later homies.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.