Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o UNBAN

LeginrokLeginrok Člen
upraveno 6. June 2019 v Archiv

Jméno zabanované postavy: Vyacheslav Ivankov

Jméno zabanovaného: Leginrök

Steamlink zabanovaného: https://steamcommunity.com/profiles/76561198393902678/

Důvod zabanovaného: Porušení SWRP pravidel

Den kdy mi ban byl udělen: 7.6.2019

Ban byl udělen do: 21.6.2019 (14 dní)

Ban jsem dostal od: CSF

Proč jsem byl zabanován: Byl jsem zabanován za porušení pravidel SWRP- Psaní OOC věcí do IC smskou v telefonu.

Poprosil bych o milost nebo alespoň zkrátit trest.

Milý A-Teame, milé CFS,

chtěl bych se velice omluvit za to, že jsem udělal s Teddym takovou chybu a porušili takto pravidla. Uvědomili jsme si svou chybu až poté, co z nás opadal vztek.Báli jsme se toho, protože jsme si to uvědomili a čekali jsme, kdy za to budeme potrestáni. Bohužel se tak stalo a mrzí to mě i Teddyho. Z osobních důvodu jsem byl poslední dobou pod velkým tlakem maturit a skoro jsem vůbec nespal. Jediný, co mě drželo, bylo hraní na SideWay a rpit. Jelikož zde byli lidi, s kterýma jsem se rád bavil, který jsem zde poznal. Drželo mě to hraní před tím veškerým stresem a ačkoliv ty lidi neznám soukromě, drželi i oni mě. Našel jsem zde plno přátel a prostě to tak všechno dopadlo. Zpětně se na to dívám a mrzí mě ta chyba. Kdybych to dokázal vrátit, vrátil bych to. Stydím se za to, jelikož jsem se snažil být dobrým hráčem. Ale člověk dělá chyby, někdy je chybou i sám člověk.

Chtěla bych Vás tímto požádat o unban. Jsem si vědom o porušení pravidel, což mě neomlouvá, rpení na SW je jediné, co mě teoreticky baví. Toto byla jedna velká chyba, zároveň i první ban a větší přestupek vůči pravidlům serveru. Omlouvám se, že jsem to porušil pravidla.  Nechci to dále okecávat. Chci se jen snažit zkrátit aspoň trest, jelikož prostě RP mě baví. Jelikož nám nedávno dali nelegální činnost a toto rp mě velice začalo bavit, nechci tak, aby aktivita této nelegální činnosti nějak orezavěla, jelikož jsem její BOSS.  Jen chci říci, že mne to mrzí. Opravdu. Tímto se chci omluvit všem, které jsme urazili a můj trest je oprávněný a jsem si toho vědom. Ale chci Vás zkusit poprosit o milost. Slibuji, že se vícerokrát nedopustím takovéto hlouposti a budu se snažit být lepším a vzornějším hráčem. Jelikož mám kolem sebe dost dobrých hráču, o které bych nechtěl přijít.

Děkuji předem za Vaší odpověď a za Váš čas.

S úctou a přáním hezkého dne

Leginrok

Komentáře

• LeginrokLeginrok Člen
    upraveno 9. June 2019

• Žádost o unban byla prověřena, a SCHVÁLENO. Odepření přístupu bylo zrušeno, a můžeš se nyní opět připojit.

Děkuji za pochopení.

Final Sequence - Manager SWRP

Tato diskuze je zavřená.