Žádost o unban / zmírnění trestu
Jméno zabanované postavy: Andrei Solonik
Jméno zabanovaného hráče: Teddy (TeddyTheBeast)
Steamlink zabanovaného: https://steamcommunity.com/profiles/76561198823341728/
Důvod udělení banu: Porušení SWRP pravidel
Den, kdy byl ban udělen: 07.06.2019
Ban byl udělen do: 07.07.2019 (Měsíc
)
Ban udělil: STAFF, CSF
Důvod, proč jsem byl zabanován: Porušení pravidel vysokého stupně - Mixování SMS, urážka developera
O milost nežádám, nezasloužím si jí.. Žádám pouze o zmírnění trestu.
Vážený A-Teame,
tímto dopisem bych se chtěl hluboce omluvit danému člověku, kterého jsem pohoršil v soukromém ''chatu'' prostřednictvím mobilu ve hře.. Tudíž jsem použil OOC informace In-Game, za což se také omlouvám všem, kteří toto jednání berou za neslýchané a nepřijatelné.
Velice se omlouvám nejmenovanému členovi A-Teamu, na kterého jsem si dovolil nadávat a doufám, že jsem mu tímto jednáním neznepříjemnil den. Nebylo to ode mě vůbec hezké a hlavně za to ta osoba nemůže. Byla to moje netrpělivá povaha, za kterou jsem byl v momentální chvíli potrestán zákazem hraní na Vašem populárním serveru ''SideWayRP'' po dobu jednoho měsíce. Je mi to velice líto a vyjadřuji zde své pardon. Nadále bych vám chtěl zaručit, že se tohle už nikdy nebude opakovat na jakémkoliv serveru v jakýkoliv moment hraní!
Dále bych se chtěl omluvit za další prohřešek, který jsem udělal zároveň s prvním prohřeškem. Omlouvám se za mixování do SMS zpráv prostřednictvím mobilu ve hře. Nebyl použit při žádné RP akci, jenom při řešení naší záležitosti ruské mafie, na kterou jsme byli natěšení jako malí klucí. Moje chování a jednání byla velká chyba a uvědomuji si jí. Je mi také líto, že jsem zavinil ban i druhému hráči ''Leginrokovi'', který za nic nemůže, protože mixovat zprávy začala moje osoba. Opět Vám chci zaručit, že se tato chyba už nebude nikdy v budoucnu opakovat!
Dneska mi paní profesorka na účetnictví pověděla jednu, všemi známou a starou, frázi. ,,Je dobře, že chybujete, protože si na to příště dáte pozor a tu chybu znovu neuděláte!''. Přišla mi to jako hodně zvláštní shoda náhod, že jsem byl zabanován a hned po probuzení a dostavení se do školy, mi byla řečena tahle ''motivační'' věta. Přeci jen.. Je to starší minulost, pojďme radši řešit přítomnost a méně řešit budoucnost. Kvůli minulosti jsem přišel o dva nejlepší kamarády a vy jste přišli o dva aktivní a zábavné hráče.
Ještě jednou se omlouvám za vše, co jsem udělal proti pravidlům na Vašem RP serveru ''SideWayRP'' a požaduji spravedlivost/milost pro hráče jménem ''Leginrok'' a zmírnění trestu pro mě.
Faktem je, že hraním klientu FiveM jsem poslední dobou hodně zaujatý a moje myšlení je jaksi tvrdohlavé. Lituji toho, přiznávám chybu a omlouvám se Vám!
S přátelským pozdravem
Teddy
hráč
Beg for mercy
Komentáře
+1 Hezky sepsaný, dal bych mu šanci..
Žádost o unban byla prověřena, a SCHVÁLENA. Odepření přístupu ti bylo zkráceno do 30.06.2019.
Děkuji za pochopení.
Final Sequence - Manager SWRP