Hempest Company (On-Hold)
Historie
Tato společnost nemá svou historii. Jedná se o inspiraci z jiných měst kde tyto firmy provozují vlastní podniky. Naše společnost nehledí na minulost ale řeší hlavně budoucnost. V Los Santos takováto firma chybí a proto by jsme rádi jednu založili.
Vznik
Dva kamarádi se rozhodli, že by rádi spojili příjemné s užitečným. Už od mládí se rádi věnovali pěstování marihuany. Ale v těch dobách to bylo nelegální a vznikaly problémy.
Od té doby co je marihuana legalizována přemýšlejí o vybudování vlastní společnosti. Kde by společně pěstovali tu nejkvalitnější marihuanu ze které by poté vyráběli léčivé i omamné produkty.
Zaměření
Výroba produktů jako jsou masti, koupele, olejíčky, balzámy, mýdla, šampóny, pleťové masky, výživové doplňky, lékařské konopí, léky atd, které by rádi distribuovali do nemocnic a obchodů.
Případně přímo koncovým zákazníkům. Vše z čistého konopí bez použití chemie.
Seznam léčivých / lékařských produktů
Konopná mast na kopřivku, ekzémy, popáleniny a odřeniny
Obvazy, obinadla a bandáže z konopných vláken
Konopný olej
Seznam výživových doplňků
Müsli tyčinky z konopných semen s různými příchutěmi
Konopná limonáda
Konopný džus
Konopná zmrzlina
Seznam vedlejších produktů s obsahem THC
Marihuana - Výběr těch nejkvalitnějších palic (květů)
Fénixovy slzy - Silný koncentrát z konopí v tekutém stavu.
Hašiš - Čistá pryskyřice z konopí lisovaná do bloků.
Konopné mléko - Vývar z konopí. Po vypití způsobuje uvolnění od stresu a námahy.
Sídlo
Lokace na mapě
Příjezdová cesta
Pohled na farmu zepředu
Pohled na farmu zezadu
Políčko na sběr surového produktu
Stodola na rašelinu, hnojiva, nářadí, stáčení mléka
Na farmě se také pohybují kravičky které nám poskytují mléko pro výrobu výživy a také exkrementy pro to nejkvalitnější hnojivo.
Zde důležité info - Fotografie s detaily návrhů - imgur.com/a/c3YJJVf
Zaměstnanci
Počet zakládajících členů : 2
Majitel : Dzardajs (Jarda)#1053 - Sam Smoker
Zástupce : erinoo#5824 - Nicolas Trojan
Pěstitel pokročilý : Zatím neurčený
Pěstitel začátečník : Zatím neurčený
Vozidla
Pohyb po farmě - Sanchez
Převoz zboží - Burrito
Firemní vozidlo - Bison
Oblečení
Pěstitel začátečník
Pěstitel - Pokročilý
Majitel a zástupce si zvolí oblečení své
Dopad na RP
Naším cílem je vytvořit nové pracovní pozice. Výroba produktů a rozvážka po městě.
Vylákat občany i do odlehlejších částí města.
Nové předměty ve hře pro rozšíření RP.
Například v nemocnici někteří lékaři používají smyšlenou konopnou mast.
Proto by bylo dobré pokud by jsme tyto věci vyráběli a dodávali do nemocnic apod.
Dále je plánu dovážet lékařské produkty: Konopná mast na kopřivku, ekzémy, popáleniny a odřeniny, obvazy, obinadla a bandáže z konopných vláken.
Vše by byli předměty do inventáře které by lékaři mohli používat nebo prodat pacientům.
Ne jenom získávat z kolečka pomocí scriptu.
Výživové doplňky by se rozváželi do barů, posilovny a dalších podniků které by měli o to zájem.
No řekněte, který podnik má ve městě konopnou zmrzlinu, limonádu nebo džus?
Žádný! A to by jsme rádi změnili.
Dodatek
Jedná se o legální frakci která bude primárně vyrábět výše zmíněné lékařské a výživové produkty. Dále je v plánu nadbytečné zásoby předělávat na omamné výrobky a ty přeprodávat dalším subjektům, kteří by s nimi mohli obchodovat dále.
Například nelegální frakce, obchod na pláži, bary nebo prodejci mezi sebou.
Množství a počet výrobků se může jakkoliv upravit. Přivítáme veškeré připomínky a feedback.
Návrh postupu práce bych dodal developerům pokud dojde ke schválení. Mám připraveno.
Také jaké suroviny, počty a kombinace pro výrobu výsledných produktů. Mám připraveno.
Díky
Komentáře
+1
+1
Hmmm kde už sem to viděl?
Jako je vidět že si si na tom dal práci ale stejně
To už má Cukřík xD
No nechcem neco podrejvat alebo tak ale chcu se zeptat. Cukríku keď si to mal tak kde tvoj nápad/myšlienka zanikla ? Pretože sem to nikde nevidel.
Jak zanikla? Nic nezaniklo. https://forum-archive.sideway.cz/subdom/forum/discussion/808/weed-corporation#latest
https://forum-archive.sideway.cz/subdom/forum/discussion/808/weed-corporation#latest
Hele moja chyba nenašel sem to nevidel sem to nikde takže tak :D blbo som položil otázku
Ahoj. Chápu že si můžeš myslet, že je to okopírované ale věř mi že není. Před pár dny jsem o tom mluvil na streamu a mám to i v záznamu zaerpené, že by jsme to tam chtěli rozjet. Byli jsme přímo tam. Hodím sem odkaz. Pracoval jsem na tom dva dny a dělal i grafické návrhy. Jak je vidět v tomto topicu v odkaze na imgur. Naopak jsem měl pocit, že jsi to obšlehnul ty z mého nápadu. Ale nevím zda jsi u mě na streamu někdy byl :) Toť vše z mé strany. Důkaz zde : https://www.twitch.tv/videos/437532009?t=02h26m19s
Tvoja žádost bola evidovaná. Na najbližšej porade SWRP Týmu to preberieme.
Lidi podpořte to je to další RP navíc ;)
Dobrá díky. Doufám že se bude návrh SWRP týmu líbit. 👍️
Schválený trial do 30.6.2019. Kontaktujte developerov.
Děkuji za schválení trialu. Kontaktoval jsem dev team pro dořešení.
Pokud to bude možné. Rád bych tento návrh označil jako on-hold a dal přednost návrhu Walther Industry. Pokud návrh Walther Industry nebude schválen. Opět bych se rád vrátil k tomuto. Děkuji
Na žádost - ON HOLD.