Miguel Ortez
Andre “Anfer” Fernandez
Je to dlhé ale prosím prečítajte si to, dosť som sa na tom potrápil :D
Príbeh: Volám sa Andre “Anfer” Fernandez narodil som sa v meste Monterrey. Môj otec pracoval ako mechanik ked som mal 6 rokov tak od nás odišiel. Matka pracovala ako pôrodná asistentka. Už odmala ma lákalo opravovať autá. Otec ma učil autá opravovať, vylepšovať od mojich 4roch rokov. Ked som mal 5 rokov tak mi otec priviezol z vrakoviska starý Ford Mustang z roku 1967, povedal že mám to auto opraviť a vylepšiť sám. Keď od nás odchádzal hovoril že ked sa uvidíme tak chce vidieť to auto opravené a ja som mu to slúbil. Tak som začal pracovat. Na aute som pracoval 3 roky, dokončil som ho. Ked som mal 9 rokov prišiel som o moju hviezdu na nebi bola to moja mama. Bolo my smutno a chcel som ísť za ňou ale hlava mi hovorila že mám ísť dalej. Môj otec ma dostal do opateri. Presťahoval som sa za ním do New Yorku. Tu som začal chodiť do školy, zmoji rovesníci ma začali urážať, ohovárať a biť. Po 5tich rokoch som zo základnej školy odišiel. Prestúpil som na strednú školu Automechanika. Školu som úspešne dokončil v mojích 20tich rokoch bez problémov. Po tom čo som dokončil školu tak som nastúpil do Dielne kde bol šéfom môj otec. Táto dielna sa volá Simix dodnes existuje ale môj otec už šéfom neni. Ked som mal 25 rokov tak môj otec zomrel na rakovinu plúc. Ja som sa psychicky zrútil a nezvládol som to. Mal som byť jeho nástupcom, ale bol som natolko idiot že som dielnu pustil, bola to moja najväčšia chyba v mojom živote. Po tom čo sa stalo som sa zaplietol do partie ludí ktorý neboli zrovna najviac uznávaný, ba naopak boli to postrahovia New Yorku predávali drogy, kradli autá, unášali ludí a tak podobne. Týto ludia sa nazývali Los Zetas bola to organizácia tých najväčších gangsterov v meste. Ich vodca Gustav Santa mi ponúkol nový domov, nový život a novú rodinu ale jediné čo odo mňa chce je to aby som sa k ním pridal. Nevedel som ako mám na toto odpovedať a preto som vystrašene odpovedal že to beriem. Nevedel som čo ma čaká, Gustáv ma zobral za starý cukrovar kde stálo ta 30 chlapov bol to uvítací rituál. Fungoval tak že týto chlapi dostali pokyn od gustáva že ma majú zbiť po dobu 20 sekund. Zrazu sa do mna tých 30 chlapov pustilo a zbili ma ako psa sám neviem ako som to prežil. Po tejto akcii mi gustáv povedal že ma bude prezívať Anfer a tak vznikla moja prezívka. Gustáv mi povedal že som prešiel uvítacím rituálom a že práve teraz som jeden z nich. Po niekolkých rokoch v gangu som sa rozhodol že sa dám na ich česť celý potetovať v tej dobe som mal 27 rokov. Jedného dna za mnou prišiel Gustáv, že či mi neni smutno za mojim otcom tak som mu odpovedal že ano je. On sa opýtal “ “A čo by som moholl pre teba spraviť aby ti už za ním nebolo smutno ?” tak som mu odpovedal že chcem Simix. On sa postavil, a povedal “ Pod ideme si ju zobrať” vyzbrojili sme sa, a išli sme pred BennyS. Ten zmrd Henry Scott ktorý to dielnu vlasnil tak pracoval pre konkurenčný Gang čo sa nám nelúbilo a preto sme ho zastrelili a Simix sme si zobrali pod svoje krídla. Po tom čo sme Simix prebrali tak konkurenčný Gang Muertas po nás išli, postupne vystrielali celý náš gang jedine ja som prežil a preto som sa rozhodol utiecť. Ušil som do mesta zvané Los Santos kde si žil niekolko mesiacov ako taxikár. Jedného dna som sa rozhodol že nechcem už pracovat ako taxikár a preto som donášal informacie pre gang ktorý sa volá THE BLOODS, ale jedného dňa sa stala velmi zlá vec chytili ma na pozemku rodiny North ktorý vlastnia jednu Mafiu The Northside Deamons. Z dôvodu toho že som sa necítil bezpečne som sa premenoval na Miguel Ortez toto meno používam dodnes. The bloods ma prijali medzi nich ale postupom času začali členovia umierať najprv zomrel hned po Shawn Carter po nom zomrel Nathan Scott a ako posledný zomrel Boss Silvester Scott nakoniec som zostal len ja a som Boss Bloods prijal som pár nových ludí a snažím sa držať rodinu pokope.