Nelegální organizace nejsou podnětem ke schválení Staff týmem portálu SidewayRP. Nelegální organizaci můžete ve hře RPit bez předešlého schválení Staff týmem, ovšem všechen majetek je nutné zakoupit z vlastních prostředků!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Wehner Mafie
Ješte by jsme porsili zámky na majetek ktewrý by mafie vlastnila a garáž do sídla.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
A do majetku nasi rodiny by jsme byli radi kdyby tam byla garaz,zamky,sklad,prevlikarna. A pokud neprojdou zbrane tak aspon vybaveni
pro zbrane. Kdyztak jsme ochotni se na vsem nejak domluvit
Mafia je spolocnost?
jak je to přesněji myšleno? že mafie je společnost
ahaaa krást fotky vám jdou :D
??????
jen tak máte stejné odkazy jak frakce Corleone Family xddddddddddddddddd
jen tak ne jsem linej to hledat nebo fotit a na 5 mods neni uz zadne normal. sidlo
Ušetrím ti čekání. Na sídlo si musíš našetřit a koupit přes realitního makléře (však 6 mega najdeš na zemi :)) . Dále ,zbraně další přidávat nechcou takže to ti též zamítnou , a drogy a tu restauraci si myslím že by ti mohli schválit , ale kdo ví.
Ale jinak pěkně sepsané.
hele netusim jak to ma A-Team ty zbrane a sidlo no problem neco se najde,ale me spis jde o to aby tam meli moznost se dostat vsici co by byli v mafii
Tak jestli ti jde jen o tohle tak to můžeš rpit i bez frakce
no nechat vse na A-Teamu jak se rozhodnou
jen skoda tech zbrani jelikoz to mame v loru
Neskutečne moc textu, vyhrál by som si stým ovela viac. Stačí toho napísat málo. A pridať obrázky dáš text a obrázok k tomu. Osobne sa mi nepáči ani 1 obrázok len neskutočná halda textu.
to je pravda
Restauraci jsem si sepisoval za bratvu, furt jí nemám, tak snad jí dostanete vy Keepo, zbraně vám snad dají taky ( ͡° ͜ʖ ͡°) Auschwitz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
doufame v to