Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - DarkReaper [Schváleno]

DarkReaperDarkReaper Člen
upraveno 4. June 2020 v Archiv

Discord nick: DarkReaper#5092

Zdravím. Zhruba měsíc až měsíc a půl zpátky jsem na TS serveru SWRP zkoušel jestli tam je povolený whisper a tak jsem všechny jednou whispnul. Nic jsem do whisperu neříkal, jen jsem zmáčkl to tlačítko nabindované na whisper. Po té jsem byl permanentně na TSku zabanován. To by se samo o sobě asi dalo v klidu vyřešit ale já jsem o tom napsal i na Twitch streamu majitele. Díky tomu, že v chatu byl jeden z administrátorů tak jsem po přiznání v chatu dostal permanentní ban i na Discord server.

Tímto bych se chtěl hlavně omluvit za to, že jsem již zmíněný whisper vůbec použil a chtěl bych poprosit o unban. Takováto věc už se znovu nebude z mé strany opakovat, ještě jednou se omlouvám.

Dále bych i rád doložil i fix aby se například takováto věc neopakovala ani ze stran jiných hráčů. Opravou whisperu je nastavení hodnoty u permise  i_client_whisper_power na -1 u skupiny Guest

Děkuji za přečtení.

Komentáře

• Zdravím tě, @DarkReaper,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @DarkReaper,

tvé odvolání podstoupilo evaluaci a bylo schváleno. Pakliže se bude podobný akt opakovat, bude následovat stejný postih.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.