Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Zadost o unban ci zkraceni banu #3 (Veselka) [Zamítnuto]

VeselkaVeselka Člen
upraveno 23. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Veselka

Discord ID: 5369

Profil služby Steam: steamcommunity.com/profiles/76561198819435394

Důvod vedoucí k udělení postihu: Obcházení banu

Datum udělení postihu: 31.8.2020

Datum expirace postihu: Nikdy

Obhajoba: Zdravím všechny členy vedení serveru SWRP. Tímto bych chtěl třetím pokusem požádat o zrušení nebo zkrácení svého permanentního postihu na tomto serveru. Uplynulo už dost měsíců od mého postihu, a za tu dobu jsem si uvědomil své chyby za které jsem dostal ban. Neměl jsem obcházet ban vytvořením nového discordu, jsem si vědom že jsem si měl radši založit žádost o unban a bylo by to jednodušší. To mi v tu chvíli bohužel nedošlo a slepě jsem si myslel že se mé hraní na portálu SWRP nebude řešit jelikož od udělení banu na mém druhém účtu uběhl cca. rok a půl. Timto bych se chtěl celému Management a staff teamu omluvit za potíže mnou způsobené a velice bych ocenil kdybych mohl dostat druhou šanci a prokázat vám, že jsem se ze svých chyb poučil. S pozdravem, Veselka.

Jako navrh podavam zkraceni banu na 1-2 mesice, zda se mi, ze je to primereny cas, i k tomu, kolik mesicu jiz vlastne ban na serveru mam.

Komentáře

• Zdravím tě, @Veselka,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Veselka,

obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP a zároveň činem vysoce neetickým. V aktuální chvíli skutečně nevěřím tomu, že jsi se ze svého postihu poučil a proto nemohu schválit tvé odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.